Ukrainian Vancouver
-
Ну чому зразу скамери. Можливо Кріс чи Вітні як раз сьогодні зареєструвався в телеграмі. В нього дійсно не вистачає часу на публікацію його нерухомостей в соцмережах. В Флоріді знаєте, тяжко знайти людей. Багато кокаїну, море, Діснейленд. Просто хлопець філантроп хоче допомогти українцям як вміє
-
Справді ? В мене був досвід коли я приїхала, то попала до білоруски, вона мене взяла в оборіт, підшукувала, скидувала варіанти, проводила зі мною мітинги на роботу, дізналась чи є вакансії в тій фірмі, яка мені сподобалась, але вони не розміщували оголошення. другий раз, коли я вже поміняла відділення із-за переїзду, то запропонували вчитись, але не перевірили інформацію, що то тільки для PR і пропали. Але та організація надала нову програму для навчання, вже по Cuaet, якщо зробиш study permit і направлений з work BC.
-
Доброго дня! Таке питання? Якщо робити МСП та СИН номер, так як ми зараз живемо в готелі, то вписувати адресу готеля?
-
Так
-
Кто живе туречина?
-
Чи є серед нас хтось, хто має дружину-турка і поїхав до Канади з Туреччини? моя дружина і син українці ми приїхали до турції після війни. моя дружина та кожен син отримали канадську візу. ти все ще чекаєш мене додому до мого маленького сина. хтось у нашій ситуації?
-
Хтось переїжджав з Туреччини до Канади після війни?
-
Звідки?
-
Я не питав, чи була війна в Туреччині. Запитую, чи є проблема в нашій ситуації. Якщо ви не в нашій ситуації, будь ласка, не залишайте порожній коментар.
-
Вы подались на CUAET вместе с женой, жене пришла виза, а вам нет? Не совсем понятно, в чем проблема.
-
Візу CUAET видали дружині та пасинку. Ми з вашим синочком чекали 4 місяці. Чи є ще в групі, до якої я входжу?
-
так, насуплений візай Альда о сьомій вечора. до мене не дійшло, мій синочок до мене не дійшло, до відмови не дійшло, чекаємо на гала