Ukrainian Vancouver
-
На офіційному сайті є списки акредитованих лікарів, які уповноважені робити тайкий медогляд. Виберіть Польщу та лікаря, зробіть собі аппоітмент та спитайте ціну. Дані вони самі додають до системи. (Я сам не робив, але склалося таке уявлення на цю процедуру)
-
Якщо ви плануєте виіджати, потрібно отримати візу для повторного повернення в Канаду (візу ви отримаєте на основі wp), але є момент, ви можете їздити в США (якщо у вас є віза us) на машині і повертатися з wp (візу ніхто не питає) і з США летіти куди завгодно. Раніше так працювало (знаю на влажному досвіді, віза закінчилась, а wp ні, я не парився і впродовж до отримання pr так їздив)
-
Запис на медогляд потрібен, на держ сайті виберайте з переліку клінік (ціни можуть відрізнятися) і за день можете справитись (лікар + кров), лікар може ще щось додати.
-
Спочатку отримайте страховку. Потім треба знайти клініку, яка по цій страховці проведе медогляд. Це треба щоб не платити за медогляд зразу, а потім чекати на повернення коштів. В іншому випадку треба буде подавати заяву на відшкодування
-
Кто знает сколько ждать выплату 3000$ ? Сколько это занимает по времени?
-
Після on-line подачі, при наявності відкритого рахунку у банку Канади, до тижня
-
Хто подавав паспорт на вклейку візи в Римі(останній місяць,півтори)чи отримали вже паспорт з візою. Дякую
-
Друзі всім вітання! Питання можливо банальне і вже заїжджене. Але погортав трішки стрічку і не знайшов чогось схожого, тому… Підскажіть будь ласка, якщо заповнюєш анкету по CUAET з України, де потім (в разі позитивного рішення) вклеювати візу? І як це зробити, якщо ти невиїзний у зв’язку з військовим станом? Наперед вельми вдячний за відповідь. Ще більше буду вдячний, хто розжує в деталях «недалекому» в цих питаннях чайнику.😌 Всім добра, миру і швидкої перемоги 🇺🇦✊