Ukrainian Vancouver
-
Спочатку отримайте страховку. Потім треба знайти клініку, яка по цій страховці проведе медогляд. Це треба щоб не платити за медогляд зразу, а потім чекати на повернення коштів. В іншому випадку треба буде подавати заяву на відшкодування
-
Кто знает сколько ждать выплату 3000$ ? Сколько это занимает по времени?
-
Після on-line подачі, при наявності відкритого рахунку у банку Канади, до тижня
-
Хто подавав паспорт на вклейку візи в Римі(останній місяць,півтори)чи отримали вже паспорт з візою. Дякую
-
Друзі всім вітання! Питання можливо банальне і вже заїжджене. Але погортав трішки стрічку і не знайшов чогось схожого, тому… Підскажіть будь ласка, якщо заповнюєш анкету по CUAET з України, де потім (в разі позитивного рішення) вклеювати візу? І як це зробити, якщо ти невиїзний у зв’язку з військовим станом? Наперед вельми вдячний за відповідь. Ще більше буду вдячний, хто розжує в деталях «недалекому» в цих питаннях чайнику.😌 Всім добра, миру і швидкої перемоги 🇺🇦✊
-
Ух, таких деталей я не знаю😅 Родичі до Вени відсилали і досить швидко все зробили Але сестра по ідеї може це зробити. Коли відправляєте паспорт, там треба заповнювати Consent Form. Один із листків там відведений на те, щоб паспорт забирав з візового центру хтось інший. Ви маєте його дані там внести, з того, що я пам'ятаю
-
В Польщі вклеїти можна. В Варшаві. Я вклеювала. Мій син живе у Вроцлаві. Але зараз сам не подаси, бо немає запису. Можна за 12 злотих вислать в Варшаву нормальною поштою кур‘єру( наші там бізнес відкрили😊 800 грн подать до візового центруі 800 грн забрати назад з візового центру). Він забере і пришле їй у Вроцлав нормальною поштою.