Ukrainian Vancouver
-
Нарешті
-
Хто може порекомендувати Bike Rentals? 🙏🏻
-
Вітаю всіх учасників гурту! Всіх з новим 2023 Роком! Мене звати Василина! Прилітаю до Ванкувера 21 січня з дитиною, син Фелікс, 11 років. Шукаю приймаючу сім'ю / тимчасове безкоштовне житло в будь-якому районі або передмісті Ванкувера. Ми акуратні, екологічні та доброзичливі. Зустрічала, що є такі варіанти як проживання в канадській сім'ї, яка потребує допомоги за доглядом родичів та допомоги по дому. Також бачила, що є опція підселення, готові такий варіант розглянути за адекватну вартість. Дуже вдячна за будь-яку допомогу. Вірю в силу теорії шести рукостискань helping hand і вірю в силу добрих людей, де кожна важлива ланка у наших життях.
-
При всій підтримці суті такого рішення, і бажанні покарати цих покидьків, треба чітко зазначити - воно абсолютно повністю незаконне! . Що заважало ЗЕленим провести через Раду зміни до відповідних законів? Що окрім ліні та некомпетентності? Путлеровські посіпаки легко відібьються у будь якому незалежному суді а Україні доведеться платити цим вилупкам компенсацію
-
Есть те кто нуждается в жилье ??? Напишите мне плиз
-
Майже рік ви в Ванкуверу шукаєте житло?😂
-
Цікавить
-
Здравствуйте, ищу для себя жилье в срочном порядке. Комнату или готов поделить аренду с кем-то. В пешей доступности к skytrain. Работаю full-time. Без животных и вредных привычек. Если знаете какие-либо варианты, или сами можете предложить, дайте знать пожалуйста. Мой номер телефона: 236.996.2444
-
Я думаю, що людина не правильно зрозуміла, що заїхати з лютого, а не шукаєте з лютого минулого року.
-
З лютого заїхати людина хоче