Ukrainian Vancouver
-
Цікавить
-
Здравствуйте, ищу для себя жилье в срочном порядке. Комнату или готов поделить аренду с кем-то. В пешей доступности к skytrain. Работаю full-time. Без животных и вредных привычек. Если знаете какие-либо варианты, или сами можете предложить, дайте знать пожалуйста. Мой номер телефона: 236.996.2444
-
Я думаю, що людина не правильно зрозуміла, що заїхати з лютого, а не шукаєте з лютого минулого року.
-
З лютого заїхати людина хоче
-
Добрый день! Подскажите, кто уже в Ванкувере, сколько стоит стоматологическое лечение зуба (чистка и пломбирование канала).
-
Маю такий документ де є всі основні алгоритми дій від подачі на візу до прильоту в Канаду. Тут є опис кожного кроку і посилання на різні ресурси для кожної потрібної дії. Подивіться будьласка. docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/edit?fbclid=IwAR2Iz9C62bxVpV8RpK3FBxFHTcFub6ZtSix_qIGIE4vBNYITig6e9xP7C2w
-
Где бы вы ни были, кроме США и Канады, будет дешевле. Тут будет стоить несколько тысяч долларов, если у вас нету специальной страховки покрывающей дентал услуги. Отсюда люди летают в Мексику лечить зубы. Так что очень советую полечить зуб до прилёта в Канаду.
-
Нашла такую инфу за 2022 год по BC. Это соответствует реальности?
-
В Альберті по Health Card можна лікувати (пломби) зуби безкоштовно👌🏻 Зайшла поцікавитися, чи з‘явилась така можливість в ВС, але, як бачу, ні 🤷🏼♀️ 😒
-
Может всё-таки есть тоже варианты каких-то страховок в ВС. Хочу узнать…
-
Дорого часу доби для всіх! Підкажіть будь ласка. В наступному місяці маємо прилетіти до Ванкуверу, до того часу хочу придбати E-Sim щоб і в резюме вже був канадській номер і вацап собі налаштувати і канадський еппстор зареєструвати щоб завчасно ознайомитися з іхніми додатками. Взагалом трохи підготуватись. Тож якщо хтось має досвід або просто знає інформацію такі питання: Які канадські провайдери постачають E-Sim? Які з цих провайдерів найоптимальніші з точки зору тарифів, якості зв‘язку, швидкості інтернету, його лімітованості або (фантастика) безлімітованості, наповненню із вашого власного досвіду? Також знаю що дехто купує вже домашній інтернет або/та інші додаткові послуги від постачальника мобільних послуг та також (не знаю чи треба буде але послухаю) отримують кредити для скорингу на телефони/тощо від цих самих провайдерів. Знову ж таки де швидше отримують, меньше відсотки, тощо, будь яка корисна інформація? Завчасно всім дякую за приділений час!)
-
Посмотрите частные страховки, dental insurance - Pacific Blue Cross, Manulife, Sunlife.
-
Одна з причин чому потрібен спочатку номер а вже потім софт))
-
Це не впн, це потрібний канадський аккаунт епстор а для цього треба або картка банківська канадська щоб мати змогу підтвердити аккаунт або з канадського номеру білінг зробити. Простіше поки ще не в канаді номер придбати