Ukrainian Vancouver
-
Может всё-таки есть тоже варианты каких-то страховок в ВС. Хочу узнать…
-
Дорого часу доби для всіх! Підкажіть будь ласка. В наступному місяці маємо прилетіти до Ванкуверу, до того часу хочу придбати E-Sim щоб і в резюме вже був канадській номер і вацап собі налаштувати і канадський еппстор зареєструвати щоб завчасно ознайомитися з іхніми додатками. Взагалом трохи підготуватись. Тож якщо хтось має досвід або просто знає інформацію такі питання: Які канадські провайдери постачають E-Sim? Які з цих провайдерів найоптимальніші з точки зору тарифів, якості зв‘язку, швидкості інтернету, його лімітованості або (фантастика) безлімітованості, наповненню із вашого власного досвіду? Також знаю що дехто купує вже домашній інтернет або/та інші додаткові послуги від постачальника мобільних послуг та також (не знаю чи треба буде але послухаю) отримують кредити для скорингу на телефони/тощо від цих самих провайдерів. Знову ж таки де швидше отримують, меньше відсотки, тощо, будь яка корисна інформація? Завчасно всім дякую за приділений час!)
-
Посмотрите частные страховки, dental insurance - Pacific Blue Cross, Manulife, Sunlife.
-
Одна з причин чому потрібен спочатку номер а вже потім софт))
-
Це не впн, це потрібний канадський аккаунт епстор а для цього треба або картка банківська канадська щоб мати змогу підтвердити аккаунт або з канадського номеру білінг зробити. Простіше поки ще не в канаді номер придбати
-
Всем, добрый день! Мы приехали с семьёй в Торонто, и через 1-2 недели, мы летим в Британскую Колумбию. Подскажите пожалуйста, нам лучше СИН номер и счета открыть в банке в Торонто или уже в Ванкувере? Спасибо!
-
Я не збираюсь змінювати країну мого теперешнього акаунту. Бо там купа гемору із різними регіональними версіями одних і тих самих додатків але підлаштованих під локальні ринки. Я хочу зареєструвати новий канадський аккаунт, для цього і треба кан номер.
-
Добрый день! может быть есть кто-то кто едет из Киева в Ванкувер в ближайшее время? необходимо передать кое что очень маленькое из Киева?
-
Авжеж)
-
Спасибо, посмотрю
-
SIN номер федеральный, после переезда его менять не надо.