Ukrainian Vancouver
-
Срачі про мову завжди від людей яким нєхуй дєлать, вибачте 🤷♀
-
Допоки люди не будуть розуміти елементарних речей, буде срач, коли з дитинства батьки розмовляють з дитиною будь якою мовою,вона для нього рідна, тому в побуті вони говорять на рідній мові і це нормально. В не Державних установах і там де законодавство не порушується ні хто не може заборонити людям спілкування на рідній мові. І допоки люди це не зрозуміють будуть сратись.
-
Ви вважаєте,що у вас якісь переваги,тому що ви народилися в україномовній сім'ї, чи людина для вас оцінюється за мовним питанням, національністю,вірою...дії характеризують людину. І тільки. Для мене не має різниці на якій мові спілкується людина,якщо вона добра, чесна,любляча і підтримує Україну.
-
Я не народилась в україномовній сім’ї. Взагалі). У мене, на щастя, була повністю українська школа. Не більше. Але я рада, що так сталось. Я і не казала взагалі протилежне вашої думки про людину. Просто саме то, що писали люди вище - це було кліше і наративи якісь. Дивно, шо вони не згадали воїнів наших російськомовних. Це прям класика
-
Це на ВАШУ особисту думку зараз час переходити на українську, а для когось може бути ще не час. Просто не треба нав‘язувати свою думку іншим людям. І вимагати від людей спілкуватися тільки українською також. Так само як і чекати від людини виправдовувань, якщо вона спілкується російською («бо їй ще важко»). Це особистий вибір кожного і так, за людину більше говорять її дії та вчинки, а не мова, якою вона спілкується.
-
Вибачте! Британська Колумбія вже не Канада? Ви забули про французьку.