Ukrainian Vancouver
-
Воїнам не до того, щоб переходити на українську мову, у них є справи важлтвіщі, але ж тим хто як ви кажете в теплі можна і трішечки напрягтись та зробити так, щоб наступні покоління вже тієї російської не знали і Росія не мала доступу до їх мізків через мову
-
Я наразі живу в Грузії. Де понаіхало стільки росіян, що я вам передати це не зможу. Це піздець. Мова тут для нас - це головне. Це ідентичність. Так от. Коли ми з чоловіком десь в магазині шось своє обговорюємо, то постійно до нас звертаються українці. Питають звідки ми, скільки і живемо тут і тп. Завжди приємно спілкуємось. Так було не один раз! Не знаю звідки у вас таке бачення. У мене протилежне. І закордоном мова особливо має значення.
-
Звісно кенсилити людей за те, що вони не розмовляють українською не можна. Все з урахуванням контексту має бути
-
Але коли люди розказують всяку фігню, що вони принципіально не будуть намагатися розмовляти українською або коли вони лінуються розкладку клавіатури змінити, то це просто неповага
-
Азіати, кожен має бути кращим від іншого. Недалеко від каст індуських пішли(((
-
Та я кожен раз дуже стресую, коли чую російську. Бо це скоріш за все росіяни, а вони часто бувають пропутінські. І ти не знаєш хто з тобою поряд їде в транспорті. А виявляється, що то українець. А ти вже на нього як на ворога відреагував
-
Вот от этого и проблема). Язык общения - это средство коммуникации, и не может быть врагом. Тоді можна тремтіти коли чуєш німецьку мову. Вони ж убили моїх дідів та бабусю.
-
Це було 80 років назад. А тут це прям зараз. Це реальні консені можуть бути прямо тут і прямо з тобою. Я таких зустрічав неодноразово. Вони канадцям розказують як ми українці бомбили Маріуполь і вбивали у бучі, щоб вони росіянці не могли гуманітарку привезти
-
Не треба цих маніпуляцій. Мова важлива. Це факт. Так є ситуації, звички і т.д. що заважають перейти, але це не відміняє того, що переходити поступово треба. І не вигадувати відмазки.
-
Як мінімум привітатися українською можна
-
-
Противний. Але не з усіх регіонів рашки він так відрізняється
-
А как отличить Мариупольский от Луганского и Крымского от ихнего Таганрогского🤣