Ukrainian Vancouver
-
Я там щє щось
-
Нормальні прямо кажуть
-
Ну це є. Але іноді це не працює. Тож іще раз - душить тільки за рос мову - це погано. Але коли люди створюють контент, групи, статті, то можна і постаратись зробити їх українським текстом. Всі чудово вміють читати українською. Також якщо важко людині українською, але вона симпатизує українцям, вона завжди скаже щось про це. І не буде до неї питань. Але більшість просто з ноги вламуються і починають кричати про дискримінацію
-
Крим Україна, путін хуйло
-
У вас тремпєль, вєшалка, чи плєчікі?
-
Вешалка
-
Тремпєль це Харків)
-
Бандера герой!
-
Я з Кременчука, у нас там говор свій. Російськомовне місто. А потім в Одесі жив 6 років, там теж свої особливості. Взагалі більшість часу можна відрізнити від росіян. Але за кордоном це вже не так легко і вони мімікрують)
-
Кременчук теж
-
Треба їх про паляницю питати😂
-
Дело не в дискриминации - надо быть едиными независимо от языка, плохих людей хватает в любом языке, но есть те которых сразу отрубает от таких сообщений или общения. Сразу начинаешь злиться на жителей западной, вспоминаешь цены в 3-4 раза выше и тд, и пошёл негатив, люди начинают мыслить обобщенно и получается конфликт между своими же земляками.
-
У нас переводчица была русская, 30 лет в Британии, акцент такой же пидорский, хотела подружиться, пока я ей со своей ФБ странички не написал привет)))) Там у меня некоторые гадости про орков… дохлых
-
Тут згоден. Спершу треба думати про те як нам разом зробити щось краще. Але і мінімальні зусилля прикласти, щоб не викликати питань теж треба. Якщо узагальнити, то одним більше терпіння, іншим більше залучення
-
Не знаю сколько у вас время, но всем спасибо! Надобраніч! Скиньте на ЗСУ ( в смысле не мне, а в принципе), если у кого есть, это дело нужное, помогаем как можем, и не ругаемся!
-
Слава Україні 🇺🇦
-
Героям Слава! І моє улюблене : Слава Нації - пизда росєйськой федерації!
-
Скінуть на зсу то взагалі обов’язок, інакше навіщо тут ті доляри взагалі заробляти? Шоб бутиброди в тімхортнс їсти?
-
но не стоит зацикливатся на языке. Те довбограи, которые с пеной у рта доказываю свою украинистость только знанием солов'їноі - просто кончені
-
Ви правда зустрічали багато пропутінських у Ванкувері?
16 Jan 2023, 06:08
3614/31599
about 3 hours ago