Ukrainian Vancouver
-
Працюю офіціанткою, погоджуюсь на всі сто відсотків 👌
-
Серйозно, я тоже з Кременчука🥰 Так приємно зустріти земляків 💕💕💕
-
Ні, не буду казать. Не хочу. Психолог тут не допоможе. І я нічого поганого не кажу. Ну от прямо в ступор впадаю, як бачу на вулицях або у соцмкрежах. Нехай собі будуть, але на очах у дітей, людей. Вибачте
-
Гуртувалися і чудово проводили час разом за настолками і розмовами про все на світі)
-
Друзі привіт✋ Де в Ванкувері можна знайти зал для занять спортом, щоб можна було платити щомісяця, без умови? Та ще може десь є сауна чи щось в цьому дусі? Дякую😊🙏
-
Особливо мені розкажіть про не дуже точно)) з огляду на те, що я працюю в учбовому закладі у фінансах))
-
Реєстрація за посиланням: ua.uahelp.ca/settlement-assistance
-
Можете розглядати як банки, так і кредитне співтовариство це самі банки, але умови може бути краще. Із банків ми вибрали CIBC.
-
Дорогі Друзі! Рада повідомити, що протягом 3 днів діє акція на мою eBook - робочу тетерадь - Як стати багатим через самопізнання за допомогою Нумерології англійською мовою в Amazon Kindle. Ви можете завантажити книгу абсолютно безкоштовно! Приємного самопізнання 🤗 WORKBOOK: HOW TO BECOME RICH THROUGH SELF-KNOWLEDGE VIA NUMEROLOGY (English Edition)
-
Всім привіт. Виникло питання зприводу зміни водійського посвідчення. Перездала теорію, спробувала замовити собі час на практичний тест, але на онлайн сервісі кажуть що “You are not currently eligible for any road tests that can be booked online at this time. (Class 5, 6, 7, 8, or Motorcycle Skills Test)” Можливо в когось була подібна ситуація?