Ukrainian Vancouver
-
Реєстрація за посиланням: ua.uahelp.ca/settlement-assistance
-
Можете розглядати як банки, так і кредитне співтовариство це самі банки, але умови може бути краще. Із банків ми вибрали CIBC.
-
Дорогі Друзі! Рада повідомити, що протягом 3 днів діє акція на мою eBook - робочу тетерадь - Як стати багатим через самопізнання за допомогою Нумерології англійською мовою в Amazon Kindle. Ви можете завантажити книгу абсолютно безкоштовно! Приємного самопізнання 🤗 WORKBOOK: HOW TO BECOME RICH THROUGH SELF-KNOWLEDGE VIA NUMEROLOGY (English Edition)
-
Всім привіт. Виникло питання зприводу зміни водійського посвідчення. Перездала теорію, спробувала замовити собі час на практичний тест, але на онлайн сервісі кажуть що “You are not currently eligible for any road tests that can be booked online at this time. (Class 5, 6, 7, 8, or Motorcycle Skills Test)” Можливо в когось була подібна ситуація?
-
Привіт Мені під час здачі теорії сказали що на перший практичний тест треба реєстуватися по телефону. Тому я приїхав додому і по телефону забукав.
-
Не має значення взагалі, якими способом реєструватися. Ми все робили онлайн. Може сайт глючить. Взагалі можна не раніш чим через два тижні записуватися на водіння після здачі теорії. Який у вас український стаж - більше 2 років? Якщо менше, то все вірно, ви мабуть отримали L і тепер один рік повинні чекати на здачу водіння, а їздити тільки у супроводі людини з повними правами class 5.
-
Ну як скзати, мене записали на водіння через тиждень після практики Здав я 28 грудня теорію, практику 4 січня Про запис по телефону мені сказав працівник ICBC і навіть візитку з номером дав, цікаво бо в мене теж не давало онлайн, може у Вас перездача була? Вона якраз можлива тільки через 2 тижні
-
Ні, не перездача. Може то я вже щось переплутав. Але точно пам'ятаю, що на сайті автоматом закриває дати і не дає записатися раніше чим можна, тобто, якщо сьогодні здав, на завтра не дасть.
-
Може якщо по телефону то можна і менше ніж два тижні) Але сайт і правда глючить інколи
-
А на мотоцикл ніхто не здавав теорію/практику?