Ukrainian Vancouver
-
Не має значення взагалі, якими способом реєструватися. Ми все робили онлайн. Може сайт глючить. Взагалі можна не раніш чим через два тижні записуватися на водіння після здачі теорії. Який у вас український стаж - більше 2 років? Якщо менше, то все вірно, ви мабуть отримали L і тепер один рік повинні чекати на здачу водіння, а їздити тільки у супроводі людини з повними правами class 5.
-
Ну як скзати, мене записали на водіння через тиждень після практики Здав я 28 грудня теорію, практику 4 січня Про запис по телефону мені сказав працівник ICBC і навіть візитку з номером дав, цікаво бо в мене теж не давало онлайн, може у Вас перездача була? Вона якраз можлива тільки через 2 тижні
-
Ні, не перездача. Може то я вже щось переплутав. Але точно пам'ятаю, що на сайті автоматом закриває дати і не дає записатися раніше чим можна, тобто, якщо сьогодні здав, на завтра не дасть.
-
Може якщо по телефону то можна і менше ніж два тижні) Але сайт і правда глючить інколи
-
А на мотоцикл ніхто не здавав теорію/практику?
-
Ребят, а может у кого-то есть билеты на бумбокс 1 марта, которые не можете использовать? Куплю!
-
🇨🇦🇺🇦🇨🇦Робота в Канаді (Знання мови вітається) 🇨🇦🇺🇦🇨🇦 - Прямий роботодавець. Вакансія без знання мови, роботодавець має LMIA, допомагає в отриманні ПМП. 📞 +18254590436 - VIBER 📞 Писати можна будь-коли. Дзвінки приймаю з 4:00 до 20:00 за Калгарі 🥩М'ясокомбінат OLYMEL : 🌇Місто: Red Deer, AB 👷Робітники на виробництво (М/Ж до 50 років, понад розглядається індивідуально) 💲Зарплата (брутто): 16.80/h $cad (Basic Lv) Виплата кожні 2 тижні (Basic Level - 1150 - 1300 NETTO $) 💹 Графік: 6:00 - 2:30 / 2:30 - 10:30 / 10:30 - 6:30 (зміна на вибір) Оплата OVER TIME: 8 - 9 год роботи - 40 h/week % 10-12 год роботи - 200% (extra, талони буфет) Бувають вихідні за бажанням 4-8 годин (200%) Додатковий годинник щодня обов'язково (30-60 хвилин, можна більше за бажанням) 🍽Кожні 2 години перерва 20 хвилин (оплачуваний) Обід 30 хвилин (без оплатний) На заводі є рівнева система оплати, залежно від роботи. 1 - level - +1$ до годинної ставки. (максимум 7 lv) Обов'язки: Чоловіки: складування, обвалка, різна робота з інструментами (легка, середня робота) Дівчата: упаковка, виготовлення коробочок, пакетики, стикерування, робота на лінії (легка, середня, тяжка) (Я працюю на даному заводі можу розповісти докладніше)
-
Так скоро буде в Ванкувері і Торонто, бо Канада розпростерла руки і приймає всіх рашистів під ряд, та ще й надає їм статис біженців з усіма фінансовими льготами, на відміну від українців.
-
Я все ж думаю, що прям так не буде. Бо є багато інших національностей. Плюс, яка велика еріа. В Батумі, наприклад, це прям треш. Тому що місто туристичне. Плюс маленьке. Дуже маленьке. Приїхали тисячі. Оселились всюди. Можна сказати, окупували вже. російська мова лунає всюди. Абсолютно всюди. Лікарні, банки, магазини. Тут дуже толерують це все через гроші. Шо буде далі - страшно уявити
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка чи обов'язково в резюме має бути одреса проживання у Ванкувері і поштовий код ,чи може бути попередня адреса іншого міста і провінції з іншим кодом?
-
Доброго дня! Часом ніхто житло не здає, чи комусь не потрібна пара на підселення?
-
Дякую
-
Ванкувер швидше азіатський - і с кожним роком все більше. То ж тут нема за що переживати)
-
Ми дуже добре знаємо Батумі, боляче чути що там зараз, це все не тільки через гроші, а ще й через владу, яка ,на жаль, зараз путініська в Грузії