Ukrainian Vancouver
-
Як збираєтесь їхати назавжди з Канади, можна не паритись. Ніхто в інтерпол подавати не стане. Як цікавить кредитний рейтинг та власна репутація , то все потрібно робити за правилами
-
Я не збираюсь повертатись. На репутацію і кредитний рейтинг також пофіг. Але невідомо де воно потім може вилізти. І які бекграунд чеки доведеться проходити. Кілька сотень канадських доларів невелика сума щоб спати спокійно.
-
То правильний підхід до життя, з яким важко сперечатись. Мені просто цікаво, а пан взагалі читав той контракт, коли його підписував? Зазвичай люди беруть номер у перші дні по приїзду, коли взагалі нічого не розуміють. Часом пеня за достроковий розрив контракту дорівнює абонплаті за весь термін, що залишився. Контракт зазвичай на два роки. Тобто сума може вийти чималенька
-
Думаєш треба було читати?
-
Здається що нічого не треба буде платити зверху
-
Гадаю дуже тяжко виграти, коли граєш з професіоналом за його правилами, на його території та ще й на чужій мові. Як закриєте контракт, поділіться ініормацією, в скільки те по факту влетіло. Справді цікаво
-
Ок, але начебто no early cancellation fee.
-
Реєстрація та запитання: 604-334-4862 (CA) +380733771344 (UKR, telegram)
-
Є порада забронювати на 1 добу готель з можливістю відміни броні (якщо вийде) Якщо SUCCESS надасть Вам прихисток - відміните бронювання або втратите кошти за готель. Але краще не бути надворі першу добу, а тим паче з дітьми.
-
А шо так? Не зайшла Канада? А шо котик? Із собою забереш?
-
Ну ні ж. Я потрапив на вокзал Києва в 2013 і спитався щось українською в прохожого. Відчувалося якесь приниження чи щось
-
Най буде☺️
-
Хорошая цена. Посоветовали через сайт planhub подобрать тариф, но там нет такого тарифа. 60$ +от 15 гб
-
Получается можно купить симку а потом накинуть на неё любой тариф любого оператора?
-
Можно перейти к другому оператору с сохранением номера
-
Но в данном случаи, как девушка описала выше, . Хороший тариф, но симка 45$. Вопрос можно ли купить эту симку за 10$ как посоветовал Alex
-
Ні у кожного оператора свої сімки. Потім можна за бажанням змінити оператора, залишивши номер
-
Подойдите к стойке freedom и спросите, будет ли activation fee при переходе с другого оператора. Наверное, да, потому что физическую сим карту вам дадут другую
-
Может кто помочь с написанием резюме?
-
Таки правда . Можливо я просто піймав якусь акцію
16 Jan 2023, 06:08
4020/31394
about 8 hours ago