Ukrainian Vancouver
-
Хай усі виїжджають
-
Ви під чим? Канабісу курнули?
-
Що поганого що свинособаки тікають від служби в армії рф?
-
Я їх скільки бачила, вони ходять вибачаються за свою парашу
-
Ці свинособаки приїхали по кваєту, тобно на правах українців, ніякого відношення до України не мають? Чим пишаєтесь? Що фіктивно якимись шляхами втекли , скористувавшь становишющем і використали якихось українців? Оце у вас розуміння🤦♀️
-
Тур.агенти які цими питаннями займається знають де бестріше. Останній час нібито у Відні.
-
Серйозно, а в спину вам і вашим дітям не говорили єто хохлята тех хохлов? Ви наперно ейфорію маєте місцеву
-
Таааак , хай наші люди мерзнуть в домівках без світла і комунікацій, чекають на візи місяцями, зато пані Оксана одобриоа на державному рівні приїзд свинособак по візі кваєт. ВЕЛКАМ всім недолюдям з параші!
-
Мені навіть пофіг що вони кажуть. Хоча нічого крім вибачень від них не чула. Від того що вони тікають ближче наша перемога, а від того що молоді чоловіки тікають від захисту незалежності своєї держави до жінок і дітей перемога тільки далі!!!!
-
Дуже гарно сказано!!!
-
Дякую
-
Не можна вас навіть на годину самих лишити ) нащо Оксані відповідати, вона півгодини у чаті, а вже стільки срачу розвели на пару з Лесею. Тролі звічайні, не звертайте уваги, прийде адмін - потре цю маячню
-
Особисто мав такого знайомого с Криму) який в 14 році коли ми разом навчались у Харькові дуже радів приеднанню Криму. Сміявся з «хохлів» а в 2022 приїхав до Канади завдяки схованому Україньскому паспорту. Коли я наїхав на ного він став все заперечувати та намагався мені довести що ніколи нічого супротив України не мав!))) Та був таємним лібералом) ось так) і я впевнений це не єдиний випадок
-
Ніфіга, наші пацани які ніколи не тримали автомат, там як пушечне м‘ясо, толку від них. Краще хай працюють і допомагать фінансово ! Свинособаки які просять пробачення хай краще публічно виступають проти пуйлера, або приїздять в Бахмут.
-
не перші та не останні такі
-
Підримала колежанка з іншого окопу пані Оксану
-
Тоді питання до адміністрації, чому Кремловскі боти досі тут?)
-
Я в це повірю, таких знаєте скільки….. не слухайте обкурених жіночок живіть своїм життям
-
Щоб ви не журились
-
ну я так думаю адміни не завжди онлайн, а чат не закритий - тому звикайте до таких сполохів )
16 Jan 2023, 06:08
405/31409
about 5 hours ago