Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t520375428T Offline
    t520375428T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка чи дійсно work permit прив‘язаний до тої провінції яку вказав у анкеті на самому початку? І чи довго його переробляти якщо передумав з провінцією?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Про гречку =) vm.tiktok.com/ZMYeucc3R/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bellah Karz
    wrote on last edited by
    Hello everyone, Very well, my name is Bellah I am a truck driver and I also work part-time as a real estate agent. The nature of my work has left me with the need for an assistant to list my properties online while paying $525every week All you have to do is list the properties in the Facebook marketplace and receive payment at the end of the week.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tupac Shakur
    wrote on last edited by
    Нічого не потрібно додатково платити. Ніяких пенальті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Открытый ворк пермит ОТКРЫТЫЙ
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Шо за бред, нет конечно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Это кстати грин карта и победа в лотерее если что. Студенты и обычные смертные получают на несколько месяцев или на выходные с ограниченными часоми работы
    1 Reply Last reply
    0
  • t1265682907T Offline
    t1265682907T Offline
    Max555
    wrote on last edited by
    Сестра с 2мя детьми 7-9 лет получила визу, подскажите куда обратится за помощью на первое время , жилье работа?
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Канада - это не Европа, здесь рассчитывать надо в первую очередь только на себя. Выплаты федеральные разовые, 3000 на взрослого и 1500 на ребенка. Волонтёры в аэропорту дают отель на 2 недели, если будут свободные места. Снять 1-бедрум квартиру стоит порядка 2200 CAD в месяц . Скопирую сюда свой ответ человеку в другом чате (он на украинском, но если вы хотите ехать по CUAET, it should be ok😉) Почніть з відповідей на декілька питань: Чому саме Канада? Чому саме Ванкувер? Чи є у вас достатньо грошей на перший час? Де ви будете працювати? Де ви будете жити? Який у вас рівень англійської мови? Які ваші подальші плани у Канаді? Коли ми приїхали сюди у березні (нас прийняли друзі, нас вже чекала робота, в нас тут дочка, в мене практично native англійська), у мене все ж склалося враження, що Канада - це дуже прекрасна країна, де ви нікому не потрібні, живіть як хочете. Гадаю, ви повинні бути до цього готові. Авжеж, тут є добрі люди, але панькатися з нами тут ніхто не буде. Ванкувер - дуже дороге місто, Британська Колумбія не сама легка для отримання PR. Якщо будуть питання, можете написати мені в особисті, буду радий допомогти чим можу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1265682907T Offline
    t1265682907T Offline
    Max555
    wrote on last edited by
    Будем пробовать, работы не боимся, ехать больше некуда , дома и родителей уже тоже нету ….
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Просто ей одной с двумя детьми в Ванкувере будет ОЧЕНЬ тяжело, (не хочу говорить "нереально", но... )
    1 Reply Last reply
    0
  • t1265682907T Offline
    t1265682907T Offline
    Max555
    wrote on last edited by
    Там на не принципиально куда мы вообще узнаем куда поехать , вроде бы Торонто 50км от Торонто пока что есть вариант жилья и помощь на первое время все оформить, а работу будем в процессе искать тогда
    1 Reply Last reply
    0
  • t1086118939T Offline
    t1086118939T Offline
    Khrystyna Fartushynska
    wrote on last edited by
    Які цигани? Про що це ви? Зовсім не зрозуміло. Ми волонтерська організація, яка замовляє браслети у діток в дит будинках та у людей, які мають хворих діток і ми відправляємо взамін їжу та медицину для цих же діток. Фото та відео-звітів сотні. Як можна так говорити, що за люди такі. Просто люди уже так не донатять і робимо для людей красу, щоб хоч якось можна було допомогти. 😔 Аж гірко стало від такого відношення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1086118939T Offline
    t1086118939T Offline
    Khrystyna Fartushynska
    wrote on last edited by
    Ми не заробляємо, а робимо це щоб допомогти діткам в Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Olek
    wrote on last edited by
    Підкажіть яка заробітня середня плата на будові , арматура ,опалубка???? Шукаю роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katherine Harrison
    wrote on last edited by
    𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚠𝚘𝚛𝚔𝚜 𝚍𝚎𝚜𝚎𝚛𝚟𝚎𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚖𝚖𝚎𝚗𝚍𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙸 re𝚒𝚗𝚟𝚎𝚜𝚝𝚎𝚍 $3,000 as my second time of trading 𝚊𝚗𝚍 I 𝚐𝚘𝚝 𝚋𝚊𝚌𝚔 $27,500 𝚝𝚑𝚊𝚗𝚔𝚜 Sir. expert_77fx
    1 Reply Last reply
    0
  • t389684709T Offline
    t389684709T Offline
    David Gromov
    wrote on last edited by
    Indeed, job bank, в допомогу для орієнтації в оплаті за роб. годину 🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t389684709T Offline
    t389684709T Offline
    David Gromov
    wrote on last edited by
    Питаю для себе! Де в Ванкувері можна записатися на Англійську мову курси або просто розмови за кавою?...чи наприклад разом на прогулянці просто розмовляючи про все що завгодно? ☺
    1 Reply Last reply
    0
  • t1228847845T Offline
    t1228847845T Offline
    Віта
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, таке питання: Я студент вищого мед закладу, практикую і веду свою діяльність вже 3 роки у Сфері реабілітації і масажу, чи реально влаштуватися в Канаді по своїй спеціальності якщо рівень анг мінімальний, але з можливість підтягнути рівень англійської ??? Або можливо є якісь студентські програми і за якими можна працювати у сфері медицини? Якщо у когось є такий досвід, розкажіть, будь ласка, буду дуже вдячна)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5875621772T Offline
    t5875621772T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Люди, я сейчас обращаюсь ко всем неравнодушным, пожалуйста помогите нам! Мы находимся с маленьким ребенком, на територии Украины, в селе у бабушки, в очень тяжёлой жизненой ситуации. У нас в доме, в прямом смысле нету ни кусочка хлеба, и так уже несколько дней. Финансов нету совсем, в данный момент, помощи кроме ВПО - не получаем. Возможности, купить детское питание и памперсы - у меня нету. О продуктах я вообще молчу. Я обращаюсь за помощью к вам, потому что вы, это последний вариант который у меня был. Больше мне некуда обратиться, дорогие мои. Пожалуйста, помогите нам ради бога, умоляю вас. Всю более подробную информацию, могу предоставить в ЛС. Я прошу вас отнестись к нашей ситуации с пониманием, спасибо!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags