Ukrainian Vancouver
-
Канада - это не Европа, здесь рассчитывать надо в первую очередь только на себя. Выплаты федеральные разовые, 3000 на взрослого и 1500 на ребенка. Волонтёры в аэропорту дают отель на 2 недели, если будут свободные места. Снять 1-бедрум квартиру стоит порядка 2200 CAD в месяц . Скопирую сюда свой ответ человеку в другом чате (он на украинском, но если вы хотите ехать по CUAET, it should be ok😉) Почніть з відповідей на декілька питань: Чому саме Канада? Чому саме Ванкувер? Чи є у вас достатньо грошей на перший час? Де ви будете працювати? Де ви будете жити? Який у вас рівень англійської мови? Які ваші подальші плани у Канаді? Коли ми приїхали сюди у березні (нас прийняли друзі, нас вже чекала робота, в нас тут дочка, в мене практично native англійська), у мене все ж склалося враження, що Канада - це дуже прекрасна країна, де ви нікому не потрібні, живіть як хочете. Гадаю, ви повинні бути до цього готові. Авжеж, тут є добрі люди, але панькатися з нами тут ніхто не буде. Ванкувер - дуже дороге місто, Британська Колумбія не сама легка для отримання PR. Якщо будуть питання, можете написати мені в особисті, буду радий допомогти чим можу.
-
Просто ей одной с двумя детьми в Ванкувере будет ОЧЕНЬ тяжело, (не хочу говорить "нереально", но... )
-
Які цигани? Про що це ви? Зовсім не зрозуміло. Ми волонтерська організація, яка замовляє браслети у діток в дит будинках та у людей, які мають хворих діток і ми відправляємо взамін їжу та медицину для цих же діток. Фото та відео-звітів сотні. Як можна так говорити, що за люди такі. Просто люди уже так не донатять і робимо для людей красу, щоб хоч якось можна було допомогти. 😔 Аж гірко стало від такого відношення.
-
Ми не заробляємо, а робимо це щоб допомогти діткам в Україні!
-
Підкажіть яка заробітня середня плата на будові , арматура ,опалубка???? Шукаю роботу
-
𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚠𝚘𝚛𝚔𝚜 𝚍𝚎𝚜𝚎𝚛𝚟𝚎𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚖𝚖𝚎𝚗𝚍𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝙸 re𝚒𝚗𝚟𝚎𝚜𝚝𝚎𝚍 $3,000 as my second time of trading 𝚊𝚗𝚍 I 𝚐𝚘𝚝 𝚋𝚊𝚌𝚔 $27,500 𝚝𝚑𝚊𝚗𝚔𝚜 Sir. expert_77fx
-
Indeed, job bank, в допомогу для орієнтації в оплаті за роб. годину 🤝
-
Питаю для себе! Де в Ванкувері можна записатися на Англійську мову курси або просто розмови за кавою?...чи наприклад разом на прогулянці просто розмовляючи про все що завгодно? ☺
-
Доброго дня, підкажіть, таке питання: Я студент вищого мед закладу, практикую і веду свою діяльність вже 3 роки у Сфері реабілітації і масажу, чи реально влаштуватися в Канаді по своїй спеціальності якщо рівень анг мінімальний, але з можливість підтягнути рівень англійської ??? Або можливо є якісь студентські програми і за якими можна працювати у сфері медицини? Якщо у когось є такий досвід, розкажіть, будь ласка, буду дуже вдячна)
-
Здравствуйте! Люди, я сейчас обращаюсь ко всем неравнодушным, пожалуйста помогите нам! Мы находимся с маленьким ребенком, на територии Украины, в селе у бабушки, в очень тяжёлой жизненой ситуации. У нас в доме, в прямом смысле нету ни кусочка хлеба, и так уже несколько дней. Финансов нету совсем, в данный момент, помощи кроме ВПО - не получаем. Возможности, купить детское питание и памперсы - у меня нету. О продуктах я вообще молчу. Я обращаюсь за помощью к вам, потому что вы, это последний вариант который у меня был. Больше мне некуда обратиться, дорогие мои. Пожалуйста, помогите нам ради бога, умоляю вас. Всю более подробную информацию, могу предоставить в ЛС. Я прошу вас отнестись к нашей ситуации с пониманием, спасибо!
-
В якому ви місті? Я зв'яжу вас з організацією, яка забезпечить вас усім необхідним