Ukrainian Vancouver
-
Что? Нечего не понял
-
ви всі можете надіслати мені в поштову скриньку надсилання спонсорства U4U: Єдність заради України для тих, хто не має дому
-
так, напишіть мені
-
напишіть мені про спонсорство U4U: Єдність заради України
-
привіт, доброго ранку всім
-
карту ПУМБ у мене прийняв
-
Выезжал с просроченной картой побыта на два года… летели с Амстердама. Погран акцентуировал внимание на отсутствие визы, и просрочку. Но я объяснил что по польскому законодательству она актуальна. И пропустили:) Главное будь уверен что ты нечего не нарушаешь👌
-
Не, возможно просто биометрия сделала свое дело, не знаю… Но жмякала мои документы она долго😄
-
Мені також цікаво🤔
-
Доброго дня, як часто використовується готівка ? Чи брали ви всі гроші готівкою , або краще залишити і рахунок з європейською карткою ?
-
Я летел через Варшаву и Франкфурт все было хорошо)
-
Доброї ночі, люди! Допоможіть нам будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не треба бути байдужими. Ми з моєю донькою і мамою знаходимось на території України. На разі, ми не працюємо, з роботою теж все погано. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами та дитячим харчуванням - відпишіть мені в ПП. Будь-ласка, тільки не ігноруйте прохання. Ми всі батьки, і всі віддамо і зробимо все, задля наших дітей, але все що ми могли зробити, ми вже зробили, залишилася єдина надія, надія на вас, друзі. Якщо, ви можете нам допомогти; продуктами, дитячим харчуванням або фінансово - відпишіть мені в особисті повідомлення, будь ласка. Зараз ми розраховуємо тільки на вас!!!