Ukrainian Vancouver
-
Напевно зараз огрібу, але поділюся своєю історією. Я з Криму, та маю паспорт з куркою. Не тому, що я якось підтримував анексію, чи радів москалям - навпаки, ходив на мітинги, возив оточеним військовим у Перевальне ніштяки для підтримки бойового духу, але все марно, маємо що маємо. Українськи документи підтримував в актуальному стані. То ж напевно не треба судити всіх однаково
-
У Канаді медогляд безкоштовний за програмою CUAET з 01.10.22. І нема ніяких проблем його зробити у зазначений у OWP 90-денний термін. Єдина причина, з якої це має сенс: якщо Ви плануєте відразу працювати у одній із обмежених без проходження медогляда сфері діяльності: ферми, освіта та секс-індустрія)
-
ні немає , можна заплатити , і потім податись на повернення коштів
-
взагалі варіанта два - або подати заявку онлайн на МСП, потім за телефоном довідатись свій номер - тоді все одно безкоштовно, або платити гроші, потім заповнювати та відправляти листа у конверті на компенсацію - та чекати коли вам прийдуть так само у конвертах чеки. Але я дуже раджу перший варіант, бо чекати довго, і можуть не за все прийти чеки
-
заповнюєте цю анкету
-
але адресу вказуєте цю:
-
Mailing Address: Health Insurance BC PO Box 9035 Stn Prov GOV Victoria, BC V8W 9E3
-
коли будете відправляти лист
-
так
-
я думаю так
-
так , на кожного члена сімї