Ukrainian Vancouver
-
Народ таке питання: для road test реально просто орендувати машину чи треба тільки брати машину в driving school? (Своєї машини ще немає, у друзів/знайомих навіть не питаю)
-
Все пройшло без питань
-
Я брав на туро
-
Спонсорство U4U: Єднання заради України
-
Анна бонд больше берут за 1000 баксов комнату Ая нашел за 650 1 февраля буду там. Анна тут не бесплатно, начало внести депозит 325 а остальные каждый месяц по 650 все включено коммунальные услуги.
-
Вы ищете хороший оплачиваемая работа из дома свяжитесь с г. теперь к применять. оплата 500$ Вотсапп @ +1 (727) 306‑9758
-
Якщо береш машину в оренду для роад тесту , то потрібно взяти лист з компанії яка дала тобі машину в оренду, про те що вони довіряють тобі здавати на ній роад тест
-
Ну зрозуміло. Але якщо брати на Turo, то це ти наче як береш машину у приватної особи(або типу, як у друга), тому питання в тому, чи при такому сценарії у них не виникне питань. Але як зазначив добродій вище: у нього все пройшло без проблем.
-
Подскажите пожалуйста для новоприбывших где посмотреть жильё , сайты какие? Благодарю
-
Craigslist, FB marketplace
-
Мы смотрели на market place,там очень много квартир )
-
Ок, дякую, буду знати
-
Я вот тоже не представляю, что это за комната за 650 получается) разве что, одну комнату делить с кем-то!
-
Друзі, вітаю. Киньте посилання, будь ласка, правил дорожнього руху в Британській Колумбії українською мовою для отримання прав. Дякую)
-
Та в газете нашел