Ukrainian Vancouver
-
Спасибо большое, выручили)))
-
Кот, это ты?
-
Добрый день. Мы ищем людей с частичной и полной занятостью, в основном с помощником, а также с работой на дому. Предлагаем дистанционно и в офисе. Это работа на дому, и оплата выплачивается еженедельно. Если вы заинтересованы в работе, напишите мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы хорошо разбираетесь в компьютере.
-
Всім привіт! Порадьте будь ласка, де краще проходити медогляд, чи у Європі до вильоту, у лікарів, огляд у яких визнається у Канаді, чи вже краще на місці в Канаді? Чи не виникає складнощів з підтвердженням європейських медоглядів?
-
Здравствуйте! Скажите подскажите пожалуйста Если ты приехал в Онтарио немного тут пожил, поработал и через 3-4 месяца хочешь переехать в Ванкувер Если с этим проблемы нужно ли менять эти все документы которые делали в Онтарио ?! Спасибо
-
Може хтось любить більярд, сходити на годину-дві в Ванкувері чи околицях? А то робота роботою, навчання то теж добре але відпочинок має бути і якісь розваги ☺👍🎱
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
добре, напиши мені
-
Мадам, будь ласка, чи можете ви розповісти мені більше або пояснити, що шукаю можливість для цього. торгівля Я не знаю, як заощаджувати гроші, коли я беру свою зарплату
-
Камон, я пошутил 🤣