Ukrainian Vancouver
-
Може хтось любить більярд, сходити на годину-дві в Ванкувері чи околицях? А то робота роботою, навчання то теж добре але відпочинок має бути і якісь розваги ☺👍🎱
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
добре, напиши мені
-
Мадам, будь ласка, чи можете ви розповісти мені більше або пояснити, що шукаю можливість для цього. торгівля Я не знаю, як заощаджувати гроші, коли я беру свою зарплату
-
Камон, я пошутил 🤣
-
напишіть мені повідомлення, я не знаю, чи можливо ви чули про Td ameritrade USA
-
Чи розумієте Ви, що людина, яка погодиться Вам допомогти, тим більше за гроші, піде на досить серьйозне порушення?! Це може їй справді дорого коштувати. Якщо знадобляться ліки, їх може виписати тільки легальний лікар. Як ситуація невідкладна, треба їхати до emergency.
-
Добре, торгую з місіс Джойс уже 3 роки
-
де ви зазвичай торгуєте з 🤔🤔
-
Sure, let's do this!
-
надішліть мені повідомлення, я можу зв’язати вас із моїм спонсором цього спонсорства U4U: Єдність заради України