Ukrainian Vancouver
-
десь на початку жовтня. Наступного дня відправив листа, десь за 6-7 тижнів отримав чек за лікарню. За кров та флю - досі чекаю
-
А ви також через лист робили?
-
шукайте найближчий до себе офіс serviceBC, приходьте дуже рано, займайте чергу. Сама процедура досить швидка, але черги.. може на 3-4 години бути
-
так. якби знав що можна за телефоном свій номер дізнатись - це зекономило б мені багато часу ) бо вже як два тижні було після того, як заявку на МСП онлайн зробив
-
А як це взагалі працює? Ви реєструєтеся онлайн, вам дають якийсь номер, як я зрозуміла і далі що?
-
ви маєте наувазі ви робили медогляд до отримання мсп?
-
ви подаєте заявку онлайн, та чекаєте коли вам у конверті надійде картка. Але номер вам дають одразу, просто ви ніде не можете його побачити, тільки на самій картці, чи зателефонувавши
-
я оформив онлайн заявку на МСП, та недочекавшись самої картки вирушив на медосмотр. Мої друзі були з картками - в них грошей не брали. Якби я знав свій номер - міг би просто назвати його - і з мене також не брали б. Але я не знав, то ж платив, а потім надіслав листа на компенсацію
-
Дякую 😊
-
Тут взагалі бюрократія ще та, щось намагаються переводити в онлайн, але досі купа всього - що листами робиться
-
ще один момент - для багатьох речей потрібно мати фізичну адресу. Зрозуміло що одразу не буде більш-менш постійного житла, то ж раджу писати адресу якихось місцевих друзів, яки вже оселилися. Потім виправите на свою, як постійне житло знайдете
-
От в ми також, пройшли медогляд, а картка прийшла потім. Я ще помню лиш прилетіли і друзі наполягли в тей день податись на МСП, але чекали десь місяць.
-
ой це так, я саме зараз парюсь вже змінами до ВП🤦♀️Одні посилають до інших, замкнуте коло
-
Можете розшифрувати це МСП. Я збираюся летіти до Торонто, але в наші групі щось про таке не бачу. Що таке МСП і як його робить? Я собі тут інструкцію складаю покрокову))) дякую!
-
Це медичне страхування, в Онтаріо воно по іншому називається. Доречі, пошукайте там врачі деякі взагалі бесплано роблять ці огляди.
-
Так, щось я не подумав, звик що більшість моїх чатів - саме Ванкуверські
-
Можна)))) це не секретна інформація)) Перелік сертифікованих клінік для проходження імміграційного мед огляду: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx (Доречі там позначено, якою мовою позволяє лікар. Є Україно та російськомовні)
-
Є)) з 1-го жовтня, для українців за програмою CUAET, які вже отримали покриття MSP проходження імміграційного екзамену безкоштовне. Чекати пластикову картку MSP не потрібно. Треба відразу по прильоту податись заяву онлайн та через два-три дні зателефонувати і дізнатись свій номер MSP. Цього досить, будь який лікар побачить його у електронній базі даних. В подаватись на повернення надалі право задля того, щоб ті, хто прилетів раніше мали змогу отримати сплачені кошти = рівні права. www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents
-
Я читала що треба зробити « Хелс карт», а тоді йти на медогляд для страхування. Тоді дешевше буде. Це так працює? Де зробить цю Хелс карт? Може підкажете? Будь ласка!
-
Доброго дня! Можете пояснити, будь ласка? Як що робить? Податися онлайн на медичний огляд чи на отримання карти медичного страхування? Як це працює? Коли треба пройти той медогляд і платить чи не платить і тільки в Канаді чи до прильоту ще можна зробить? І тоді що? Як це стосується Work permit по CUAET???
16 Jan 2023, 06:08
464/31497
about 7 hours ago