Ukrainian Vancouver
-
Вітаю! Я хочу замовити послугу перевезення. Звісно за гроші. Aldegrove to South Surrey Хто вже займається цим бізнесом, відгукніться будьласка. Звісно, я можу і загуглити місцевих, але хочу платити гроші своїм :) Дякую!
-
Вітаю всіх! Збережіть день
Молодь Церкви Св. Марії організувала фандрейзинг для України на 10 Грудня з 10ї ранку до 3тьої години!
Якщо ви також хочете прийняти участь, деталі внизу.
Наш захід:
Ми будем мати вареники, Борщ, солодощі та рукоділля! Багато майстрів з нашої громади зібрались щоб зробити цей захід чудовим! Ви можете очікувати Українську вишивку, мистецтво, мастер класи, Петриківський розпис, Ялинкові Іграшки, в'язання та багато іншого! Ми також будем мати професійні фото, тому приходьте до нас! Поділіться з вашими друзями та прийдіть святкувати Різдвяні свята та допомагати Україні! Сподіваємось побачити вас там!
Якщо ви хочете доєднатись і продавати ваші поділки на нашому заході, будьласка напишіть емейл на: [email protected]
Щоб зареєструватись. Забронювати стіл коштує 10$.
-
Кому потрібно надаю послуги зустрічі в аеропорту та перевезення в місто чи місце, яке вам потрібно. Так само перевезення речей з одного житла до іншого. Є дві машини для зустрічі 1-3 чоловік до двох великих сумок у багажі, і є велика машина до 5 осіб та до 5-6 великих сумок. Кому цікаво пишіть у личку
-
Я нажаль не знайшла у приватних повідомленнях адресу магазину і часи роботи
-
Осіь що в посиланні
-
Добрий вечір. Хто подавав на допомогу від провінції? Де шукати іміграційний код? При всіх комбінаціях видає помилку. Щиро дякую
-
Добрый вечер, девочки вопрос к вам, кто-то уже нашел мастеров Бьюти сферы или является? Ищу мастера маникюра
-
Є ціла група майстрів. Як місцевих українок так і новоприбулих www.facebook.com/groups/581343306952552/?ref=share&mibextid=S66gvF
-
Спасибо 🙏🙏🙏
-
Я представляю неприбуткову організацію, точніше сказати групу українок-волонтерів з Ванкувера BlueYellow Art. Ми з перших днів війни створюємо різні тематичні крафти, українські етнічні вироби і всі гроші з продажів пересилаємо на фонд Повернись Живим. За 8 місяців нашоі спільної роботи ми зібрали більше 30000$ і не плануємо зупинятись. Зараз в нас проходить лотерея на картину вартістю 300$. Зробивши пожертву всього у 10$ ви стаєте учасником лотереї. Чим більше пожертва, тим більше шансів. Всі гроші ідуть на Повернись живим. email.gofundme.com/ls/click?upn=McCelgEyxf19hZNOeSlreO6HA-2BSfGiGcMLzCiS-2ByOIkcLewabJ-2BDDQXtzRfIn0pW758NCU0LVwGpMUGO0zCSid9-2BkhuhF5aV4wFpZXTrJS-2FozPICXkLqJFSTZf0z6AurUYimUL2trti0MOlLwY6ICjrwrGQJ0YdEz0U1-2BzL1mKXfxu-2BIJMGOsI6hQAcdapv8aGRlfs7vBrM4BZtF-2FJg04A-3D-3Dgs-A_z4w95Csinw6gCCiakdWCMQgldV1cEfsxw9kqfMVOkXEbsTc0jTTcN6XADtkYrJtVlC495kFrK6GNX9CfERdLz0ER2b-2BQ-2FLJh043rY3QBc6h67tJP1evtMDERRWqajc8fSycaCWJWwOzyq8rZvYuyE87bqhweMI60BJ-2FAEXvZd4QkojEl5pWokxrauGB1SGvPp0GUJGqzoecEjBPukM3hPscTVik1-2FnsjX41VWwXm1NXgKm1A3TicuBnPOgtv22ZneqAk2K63DhmdiknSpAw5cw-3D-3D
-
Підтримайте наших захисників, прийшовши на перше шоу в Канаді VIP Ternopil “Слава Україні» 25 листопада. Квитки на Eventbrite
www.facebook.com/watch/?v=5494981393884913
-
Друзі, хто з Ванкуверу та сусідніх міст, запрошую до нашого затишного українського чатику. Ми там спілкуємся, знайомимося, говоримо про хоббі та на багато інших інші тем. Також там є посилання на корисні ресурси. Будемо раді бачити вас там) t.me/ukrvanchat
-
Добрий вечір Можливо зможете підказати Чи потрібно медогляд проходити в Канаді, якщо прилечу в Канаду по візітор візі цієї програми на тиждень і згодом повернусь у Європу?Тобто перебування буде десь тиждень .Візу відкрили на 7 років і зазначено що вона багаторазового в'їзду.