Ukrainian Vancouver
-
Збирається bbq охочим є посилання але так як в групі заборонені посилання після h стоїть пробіл видаляєте його та взнаєте інформацію де і як все відбудеться . 04.02.2023 о 3.00pm h ttps://t.me/TraveltoCanadaAntonManUA/1135
-
По-моему, писали что они не утилизируют украинские права. И в случае выезда, можно прийти поменять обратно. Погуглите
-
Я коли здав на місцеві права, то довго просив офіцера щоб мені залишили українські права, але не допомогло - забрали. Сказали: якщо повернешся в Україну, то отримаєш нові.
-
в Україні можна користуватися застосунком Дія і якщо треба буде сильно пластикове, то можна буде отримати нове (скажете що втратили попереднє) а так то способів не здавати Українське я не знаю
-
На це записатися, пiдкажiть будь ласка?
-
Прийдеться перездавати. Спочатку теорію, потім водіння. І вони забирають українські права.
-
Також, підкажіть будь ласка, як вчинити з отриманням посвідчення водія в Британській Колумбії, якщо є українське ? Спасибі
-
Всiм доброго дня! Пiдкажiть будь ласка, Чи хтось подавав на посвідку на проживання в Британській Колумбії? Якщо у кого є досвід, поділіться будь ласка, і що для подачі потрібно? Спасибі!
-
Доброго дня! Живу в Польщі, хочемо з чоловіком їхати до Канади до праці. Можливо хтось підкаже візовий чи робочо-візовий центр..🙏 Бо дуже багато шахраїв.
-
🎲🎲🎲 Вчора відбувся іще один вечір настільних ігор і було дуже круто! Дякую усім хто був (здається аж 30 людей). Всі дуже класні і цікаві🤗 Справді радію, що утворилася така приємна компанія! До речі учасники нашого імпровізованого клубу самоорганізувалися на хайк вже вдруге, що теж хороша новина. Усі хто хоче приєднатися слідкуйте за анонсами в Укрванчаті як завжди. Посилання осісьо - t.me/ukrvanchat
-
Катался сам, нічого такого не чув. Швидкість має бутона більше десь 35 але то з пам’яті говорю
-
Звичайно, а чому б і ні 😂😂😂 Дякую що замітили, вже змінив.
-
Все зависит от лендлорда, у нас он не проверял абсолютно нечего. Только пара вопросов. Видимо просто понравились ему и соседям. И несмотря на то что на просмотре мы были не одни. Выбор пал на нас;) Удачи!🍀