Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Склалась така ситуація, що зараз залишилась без грошей, і мені немає за що, купити дитячу суміш та продукти. Якщо хтось може, будь ласка, позичте мені декілька сотень, або у кого, скільки є, я вам поверну їх назад в наступному місяці, коли отримаю переказ від сестри, обіцяю. Може хтось зараз знаходиться в Україні, та має можливість під'їхати до нас - відгукніться. Будь ласочка, не залишайтеся байдужими!
-
Доброго дня всім. Може хтось допомогти з приймаючою сім'єю?
-
Доброго дня приїхала у Ванкувер шукаю роботу без знання мови та кімнату дякую
-
Ну в мене всі знайомі ходили і знайшли. Навіть зараз я працюю в кав’ярні і лбди приходять в приносять резюме. Роботу складно знайти усюди. Чи ви думаєте що відправите резюме і всі так і мріють про вас. А якщо в людини погана англійська. Не всі можуть чекати 2-3 місяці на відповідь з сайту. Ну короче поради не для вас тому не потрібно возбухати
-
А хтось шукав/знаходив роботу в ІТ сфері?)
-
Шукаєм квартиру на місяць чи довгостроково для молодої сім‘ї прилітають 28 березня в Ванкувер. Будем вдячні за допомогу. ,
-
Також шукаю на перший час десь пожити тидень - два але бачу це трохи важко все одно напишу дякую
-
Всім привіт, планую переїжати в Ванкувер з 20 лютого шукаю когось з ким знімати квартиру дівчину можливо хтось уже живе і шукає з ким жити пишіть в приват ❤️✌🏻
-
Добрый день.Меня зовут Реза. ,мне 52 года.Жена Марина ей 42 года.В Харькове я владел и упровлял бизнесом.Жена фитнес тренером.Я получил ранение,приехали в Германию,где зделали 4 операции.8 марта мы будем в Ванкувере.У меня среднее знание языка,у жены базовое.Так же имеем высшее образование.Просим помочь с жильем,работой и мне с медициной.Спасибо
-
Подскажу вам по медицине. По приезду сразу идите к любому окулисту (eye doctor). Их тут море - практически в любом магазине, где продают очки. У меня есть очень хороший, к котором мы семьей уже годами ходим, но он в Coquitlam (хотя возле метро). Смотря где вы поселитесь, может быть далековато - но если надо будет, адрес скину. Прием у них платный - около $120 если не ошибаюсь. Вы им принесите переведенные документы о вашей операции и мед сопровождении в Германии, и они вас направят в Retinal Surgical Centre в New West или к другому профильному офтальмологу. Там уже будет бесплатно. Таким образом вы к специалисту попадаете очень быстро. Если идти через обычного терапевта, то будет гораздо дольше. Удачи вам!
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕