Ukrainian Vancouver
-
Сергей, вы несёте пургу, и по моему без малейшего понимания ситуации. А ещё не удивлюсь если вы не в Канаде, либо только туда приехали и теперь корчите из себя специалиста. Если вы бы знали Канаду по лучше, то понимали бы что CUAET это картбланш. Те кто пастараются, те остануться, те кто без необходимого усердия просто проведут время в Канаде через 3 года вернутся домой. Канадцы именно для этого и дают 3 года Украинцам, что бы освоится, и дать необходимое время для достойных получить PR. Это законы для иммигрантов из за каторых и существует Канада, принимая по 500.000+ каждый год. Мне чесно говоря очень не приятно когда в наших группах всякие умники раздают советы что бы нихто не ехал потому что всё очень плохо.
-
You made my day! 😆 Я ще ніколи, повірте, ніколи за 13 років життя в Канаді не читав нічого смішнішого! 🤣 Навіть не знаю з якого боку, у якому ракурсі прокоментувати... Усе, що я намагаюся зробити, це - допомогти людям зрозуміти, так би мовити, розставити усі крапки над "і". Бо багато хто плутається у канадських імміграційних та неімміграційних програмах, будує марні надії або втрачає час, не розуміючи що треба робити. До вас в мене тільки одне прохання: будь ласка, не треба вкладувати у мої вуста слів та думок, яких я не казав та не висловлював, бо нічого подібного на наприклад ось це: "всякие умники раздают советы что бы нихто не ехал потому что всё очень плохо" в мене не спадало на думку казати.
-
Сколько читаю вас, то вообще удивляюсь вашей выдержке и терпимости. Всегда пишите по существу. А бывает и вовсе, вижу как одно и тоже индивидуально для каждого объясняете. Спасибо!;)
-
Пан написав дуже приємну багатьом првну маячню! При всих перевагах програми , вона не має відношення до еміграційного процесу. Нимитреба займатись окремо. Ніхто українців в окрему категорію не виділяє і переваг в отриманні PR не надає. Хто зможе - молодець, хто ні - поїде назадщ. Трироки то не так вже й багато. Тільки розгляд паперів може тривати роками. Різні провінції мають різні умови. Десь більш жорсткі, десь більш лояльні. ВС та Онтаріо - найтяжчі для еміграції. Тому ми і не радимо починати саій шлях в Канаді звідци.
-
Привіт, хтось знає адресу бібліотеки у Ванкувері? Щоб можна було попрацювати трохи за їх ноутбуком)
-
Найкращий, дякую🥹
-
Hello everyone) Шукаю , з ким можна розділити короткострокову оренду ( лютий - березень ) . Нас двоє - я і син 11 років , вже знайшла роботу ( маю від роботодавця лист для лендлорда ) . Бюджет - 1000$ Локація - North Vancouver, North Burnaby Прошу , відгукніться .. розглянемо усі варіанти )
-
Всі відмовляють) але усі хто реально хотів(росіяни та українці які тут працювали давно, по якимось причинам усі отримали паспорт хто через 7 років хто через 10 але отримали). Да тяжче, але навіть ті хто нелегально сюди приїхали чи оверстей(знаю багатьох) все одно зробили документи лол. Більше людей не вивозить холод та роботу, дипрессивне оточення. Та їдуть . А хто хоче, має
-
Ніхто нікого не відмовлює. Я впевнений, що приймаючі таке важливе рішення, людина повинна розуміти які наслідки воно матиме. Значна частина має певні ілюзії. То зрозуміло, ще рік тому більшість про Канаду і не думало. Тому важливо підказати, як не втратити свій шанс. Рано чи піздно, людина зрозуміє реальний стан речей. Тільки от змінити та переграти деякі речі вже буде не можливо
-
Я не кажу що щось робити нелегально та залишатися в Ванкувері - це найкраще рішення, але БґАбаджа з Нігерії де ще не винайшли палку, без війни отримує паспорт у найрозвиненіших країнах Європи. Дуже малий шанс що бортонуть працьовитих українців які приїхали через війну