Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5522811635T Offline
    t5522811635T Offline
    CS
    wrote on last edited by
    Сергей, вы несёте пургу, и по моему без малейшего понимания ситуации. А ещё не удивлюсь если вы не в Канаде, либо только туда приехали и теперь корчите из себя специалиста. Если вы бы знали Канаду по лучше, то понимали бы что CUAET это картбланш. Те кто пастараются, те остануться, те кто без необходимого усердия просто проведут время в Канаде через 3 года вернутся домой. Канадцы именно для этого и дают 3 года Украинцам, что бы освоится, и дать необходимое время для достойных получить PR. Это законы для иммигрантов из за каторых и существует Канада, принимая по 500.000+ каждый год. Мне чесно говоря очень не приятно когда в наших группах всякие умники раздают советы что бы нихто не ехал потому что всё очень плохо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ххх
    wrote on last edited by
    Повертайтесь до України захищати або відбудовувати нашу Батьківщину!💛💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    You made my day! 😆 Я ще ніколи, повірте, ніколи за 13 років життя в Канаді не читав нічого смішнішого! 🤣 Навіть не знаю з якого боку, у якому ракурсі прокоментувати... Усе, що я намагаюся зробити, це - допомогти людям зрозуміти, так би мовити, розставити усі крапки над "і". Бо багато хто плутається у канадських імміграційних та неімміграційних програмах, будує марні надії або втрачає час, не розуміючи що треба робити. До вас в мене тільки одне прохання: будь ласка, не треба вкладувати у мої вуста слів та думок, яких я не казав та не висловлював, бо нічого подібного на наприклад ось це: "всякие умники раздают советы что бы нихто не ехал потому что всё очень плохо" в мене не спадало на думку казати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t812376333T Offline
    t812376333T Offline
    Евгений Pakhar
    wrote on last edited by
    Сколько читаю вас, то вообще удивляюсь вашей выдержке и терпимости. Всегда пишите по существу. А бывает и вовсе, вижу как одно и тоже индивидуально для каждого объясняете. Спасибо!;)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Пан написав дуже приємну багатьом првну маячню! При всих перевагах програми , вона не має відношення до еміграційного процесу. Нимитреба займатись окремо. Ніхто українців в окрему категорію не виділяє і переваг в отриманні PR не надає. Хто зможе - молодець, хто ні - поїде назадщ. Трироки то не так вже й багато. Тільки розгляд паперів може тривати роками. Різні провінції мають різні умови. Десь більш жорсткі, десь більш лояльні. ВС та Онтаріо - найтяжчі для еміграції. Тому ми і не радимо починати саій шлях в Канаді звідци.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ххх
    wrote on last edited by
    Доречі без образ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ххх
    wrote on last edited by
    Дивлюсь переписи, одні жалюгідні люди, хай вам грець, о такі ви патріоти країни!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Vancouver Public Library, Central Library, 350 west georgia
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Vancouver public library
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Lukash
    wrote on last edited by
    Привіт, хтось знає адресу бібліотеки у Ванкувері? Щоб можна було попрацювати трохи за їх ноутбуком)
    1 Reply Last reply
    0
  • t493281771T Offline
    t493281771T Offline
    Ангелина
    wrote on last edited by
    висловлю свої думки, ті в кого є бажання ,перевернут цю землю щоб досягти своїх цілей і не важливо який буде шлях до цього!! не треба лякати людей як важко і так далі, ви нікого не відмовте сюди їхати
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Оксана?
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Ну мені здалося що він написав те саме, але іншими словами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Але подзвони заздалегідь і уточни
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Там ноутів вроді немає тільки компи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Lukash
    wrote on last edited by
    Найкращий, дякую🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • t512238426T Offline
    t512238426T Offline
    Indira
    wrote on last edited by
    Hello everyone) Шукаю , з ким можна розділити короткострокову оренду ( лютий - березень ) . Нас двоє - я і син 11 років , вже знайшла роботу ( маю від роботодавця лист для лендлорда ) . Бюджет - 1000$ Локація - North Vancouver, North Burnaby Прошу , відгукніться .. розглянемо усі варіанти )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Всі відмовляють) але усі хто реально хотів(росіяни та українці які тут працювали давно, по якимось причинам усі отримали паспорт хто через 7 років хто через 10 але отримали). Да тяжче, але навіть ті хто нелегально сюди приїхали чи оверстей(знаю багатьох) все одно зробили документи лол. Більше людей не вивозить холод та роботу, дипрессивне оточення. Та їдуть . А хто хоче, має
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ніхто нікого не відмовлює. Я впевнений, що приймаючі таке важливе рішення, людина повинна розуміти які наслідки воно матиме. Значна частина має певні ілюзії. То зрозуміло, ще рік тому більшість про Канаду і не думало. Тому важливо підказати, як не втратити свій шанс. Рано чи піздно, людина зрозуміє реальний стан речей. Тільки от змінити та переграти деякі речі вже буде не можливо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Я не кажу що щось робити нелегально та залишатися в Ванкувері - це найкраще рішення, але БґАбаджа з Нігерії де ще не винайшли палку, без війни отримує паспорт у найрозвиненіших країнах Європи. Дуже малий шанс що бортонуть працьовитих українців які приїхали через війну
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags