Ukrainian Vancouver
-
Девочки-красавицы‼️Все записались на окрашивание и стрижку к Новому году? 🙉 💫Запись на декабрь во всю идёт💇🏽♀️ ❄️🥂💃🏽 Не откладывайте на последний момент и записывайтесь заранее♥️ К вашим услугам: ▪️парикмахер - стилист ✔️стрижки любой сложности в технике Vidal Sesson которые держатся без укладки 😍 ✔️самые новые тенденции в окрашивании : балаяж, шатуш, бейбилайтс, айр-тач , тотальный блонд и другое ✔️процедуры по уходу и восстановлению волос. Я недавно приехала в Ванкувер и набираю клиентскую базу. 💌 Присылайте в сообщения фото ваших волос сейчас и желаемый результат окрашивания. 💆♀Работаю с любым типом и цветом волос ❤ На профессиональных, брендовых красителям ️ Хотите создать яркий и неповторимый стиль и ловить восхищение от окружающих? Тогда скорее пишите! Пол декабря расписано, пишите сейчас Запись и консультация ведется через личные сообщения 📲 в фейсбук , телеграмм или инстаграм: instagram.com/mila.hair.ca До новых встреч 🌹 Ждём Вас❤️
-
Та Господи😂 ви вже через рік ті пільги через податки повернете. Що вони там займають😂 тим паче що для Канади то копійки
-
Ясно,що не права .У кожного з нас своя ситуацIя!!!
-
Вже потрIбно!Людина неадекватна!
-
Чи працює зараз у Ванкувері червоний хрест?
-
Привіт! Шукаю співмешканку, щоб разом знімати житло (район Сюррею)
-
А що вам потрібно?
-
Житло на два тижні
-
Ви в аеропорту?
-
Я прибуду до Ванкувера 17 січня і хотілося б перестрахуватися заздалегідь 😊
-
Тю😂😂
-
Напишіть в повідомлення, відпишу вам що і як завтра
-
То супер заздалегіть😂😂😂
-
Я рада, що моє повідомлення змусило вас сміятися. Але не бачу нічого дивного в моєму питанні та плануванні своїх майбутніх дій 🙃
-
Та нє, просто за 1.5 місяці може все щє 100 разів змінитись
-
Не переживайте, я за місяць ще раз спитаю 😅
-
Ну щось ви цей, дивно реагуєте. Окєй. Завтра зроблю повний гайд
-
Та розміщу в группі ванкуверської кібер січі)
-
І тут теж
-
Що ж ви так поводитеся 😁 Можна подумати, що Ви приїхали в нову країну вже на все готове. Хоча якщо це так, то Ви щасливчик 😁
16 Jan 2023, 06:08
502/31487
about 2 hours ago