Ukrainian Vancouver
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦Привіт усім! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 👉👉👉Бійцям дуже потрібна термінова допомога. Просимо доєднатися до допомоги ! 👈👈👈 🙏 🙏🙏🙏🙏 Мене звати Артур, я з України, з підрозділу «Слобожанщина», який захищає мою країну на сході України! В тяжкі хвилини, коли ворог готується до нових наступів, ми не здаємось та готуємось, тому нашому підрозділу треба покращити умови для захисту нашої держави.
-
Здається кімната в нью весмінстері. За деталями пишіть в повідомлення.
-
Хтось має контакт україномовного або російськомовного стоматолога в районі ванкувера або поряд.
-
чому без прав?
-
Бывает такое, что на скутере меньше 50 куб см Хотя в Укр штрафовали все равно Сколько тогда на этом скутере?? Хаха
-
те чому у нас можна (хоча здається вже ні) я в курсі. Цікавлять канадські правила, бо сьогодні мені потрапило на очі, що типу на електричний самокат права треба навіть. Хз чи правда. Ще не перевіряв
-
Ну по последним моим знаниям Помню шо на скутер до 50 кубиков нужны были права И на электроскутер тоже, правда не помню сколько кВ
-
Так,мені страховку,в ICBC зробили,без водійських прав
-
Доброго дня, запитання незвичне, але як думаєте, чи можна приїхати на 2-3 тижні, отримати WP і повернутися до України на деякий час (запитання пов”язано з лімітом 31 березня)
-
Ліміт не пов’язаний з вашим прибуттям в Канаду. До 31 березня вам потрібно отримати дозвіл Wp на свою пошту. А ось коли ви приїдете це ваша справа.
-
Дзвонити в IRCC? В них там багато різних нумерів і по жодному не зміг додзвонитися. Ящко у Вас є нумер - буду дуже вдячний 😉
-
Про отримання Wp без дозвілу нічого не чула. Може хтось із чату з таким стикався та відповість вам
-
Звоніть їм. В нас так було прийшла віза, а Wp ждали два місяці і нічого. Як тільки їм подзвонили все прийшло за один тиждень. Але одразу кажу дзвінок не із дешевих вийде
-
Якщо дозвіл не прийшов на пошту? В мене така ситуація і я чув, що дехто теж не отримує дозволу по пошті і робить вже на місці в аеропорті. Цікаво чи це змінює ситуацію чи ні, бо планую їхати майже за рік
-
о , дякую!
-
Например вам на почту пришло, что вы одобрены на wp. Но у вас ни визы, ни билетов. Вы все делаете и прилетаете в апреле. И на основании одобрения которое было до 31 получаете wp. Главное получить это самое одобрение. На почту или в аккаунте ircc
-
Прилететь можно и позже. До 31 марта нужно получить апрув на ворк пермит.
-
Ось
-
у мене сумнів викликає фраза The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada
-
Як я знаю якщо в вас є дозвіл на отримання на пошті то в’їхати ви можете коли захочете. А не тільки до 31 березня.
16 Jan 2023, 06:08
5118/31511
about 8 hours ago