Ukrainian Vancouver
-
Я так же летел с Амстердама. На руках был пустой новый паспорт и старая карта побыта, срок которой закончился в 2021 году. Погранец спрашивал визу, я ему объяснил что находился в Польше по карте. И по законам Польши она продлевалась. Пропустили… Вам думаю нужно так же кивать на печать или визу:) Удачи!;)
-
Привіт) Порекомендуйте, будь ласка, хороших мобільних операторів у Британській Колумбії
-
а как у них с покрытием в ВС?
-
Доброго дня. Підкажіть , будь ласка! Як відбувається навчання в Канаді,якщо не встиг через переїзд закінчити в Україні??Ще й випускний 11-й клас! Влаштують до канадської школи,без здачі НМТ ,без закінчення середньої школи в Україні?
-
Якщо вони отримають work permit в аеропорту - то не треба. MSP покриття в них буде з першого дня. Якщо в них не буде work permit, то краще купити, бо інакше буде дуже дорого якщо треба буде до лікаря йти.
-
Дякую!!!
-
В Канаді дітей до школи влаштовують за віком - до 18-19 діти можуть ходити до школи. Це кращий варіант, ніж намагатись одразу у вищий навчальний заклад - вони і мову підтягнуть, і звикнуть до того, як навчальний процес проходить. Результатів української школи не треба. Ім лише треба скласти іспит з англійської та математики.
-
Дякую 🙏🏻
-
Підкажіть будь-ласка , як забронювати безкоштовний готелі в Ванкувері , прилітаємо 21 лютого. ?
-
А разве их можно забронировать заранее ?
-
Робите картку банка, потім заповнюєте форму на сайті Канади, в гуглі так і пишить Financial assistance for ukrainian. Там все просто. Головне ввести вірні данні банковської картки
-
Вроде бы же все по месту.
-
Я у вівторок подала заявку, у п'ятницю отримала допомогу. Картку робила СІВС