Ukrainian Vancouver
-
А тому мені слетела почта с этим всем
-
П тоттдоккмент доя получений ворк пермит ?
-
Знаю, полностью согласна , поэтому еще раз прошу прощение .
-
Привіт! Якщо ви у Ванкувері запрошую до Укрванчату 🇺🇦🇨🇦! Ми дружнє комьюніті і раді бачити цікавих людей. Ми знайомимося, зустрічаємося на настолки та хайки, ділимося корисною інформацією, допомагаємо зсу 🤗 Нам трішки до 1000 учасників. Заходьте🙏 t.me/ukrvanchat
-
Всім привіт.Тату майстер з Вінниці запрошую на тату,6 років працював в Європі.В Ванкувері дві неділі…додаю свій інстаграм з роботами
-
👨🏻💻 Добрый день! Сделаю первые три лендинга - одностраничных сайта по низкой цене! Дизайн+верстка Цена от 150$, если бюджет совсем ограничен, можем обговорить детали и сделать ещё дешевле! Все вопросы и предложения в личку! Так же могу сделать дизайн: - рекламных креативов - визиток, баннеров, флаеров - подарочных сертификатов - вывески, меню и прочее. За примерами работ пишите в личные сообщения. 😊
-
Доброго дня дуже потрібна робота без знання мови
-
Друзі, знайома Подруга дуже захворіла , вона тут разом з донькою Вона шукає ліки Українські "Монурал" - вони від цістіта Або вихід на доктора який міг би виписати рецепт на канадський аналог, але приділяти часу багато зараз не може, бо у малої ангіна і заматися власним здоровʼям не має, а ні часу, а і сил можливо у кого є такі ліки, я би захав купив би у вас чи взяв би
-
Уролесан в капсудах по 2 капсули 3 рази в день теж хороший варіант!
-
В мене завжди страшний jet lag - як мінімум сон зруйнований, нема апетиту, стомленість - це якщо зовсім не захворію. Коли в Канаду з Європи перелітаю - допомогає спати якомога довше. Одного разу спала 24 години, і потім прокинулась нормальною людиною. Для сну я іноді приймаю мелатонін.