Ukrainian Vancouver
-
👨🏻💻 Добрый день! Сделаю первые три лендинга - одностраничных сайта по низкой цене! Дизайн+верстка Цена от 150$, если бюджет совсем ограничен, можем обговорить детали и сделать ещё дешевле! Все вопросы и предложения в личку! Так же могу сделать дизайн: - рекламных креативов - визиток, баннеров, флаеров - подарочных сертификатов - вывески, меню и прочее. За примерами работ пишите в личные сообщения. 😊
-
Доброго дня дуже потрібна робота без знання мови
-
Друзі, знайома Подруга дуже захворіла , вона тут разом з донькою Вона шукає ліки Українські "Монурал" - вони від цістіта Або вихід на доктора який міг би виписати рецепт на канадський аналог, але приділяти часу багато зараз не може, бо у малої ангіна і заматися власним здоровʼям не має, а ні часу, а і сил можливо у кого є такі ліки, я би захав купив би у вас чи взяв би
-
Уролесан в капсудах по 2 капсули 3 рази в день теж хороший варіант!
-
В мене завжди страшний jet lag - як мінімум сон зруйнований, нема апетиту, стомленість - це якщо зовсім не захворію. Коли в Канаду з Європи перелітаю - допомогає спати якомога довше. Одного разу спала 24 години, і потім прокинулась нормальною людиною. Для сну я іноді приймаю мелатонін.
-
Спочатку важко. Дуже за домом сумувала, за Києвом, Україною, Європою. Все тут було не те і не так. Так важко було десь пів року. Потім поступово ставало краще. Через пару років вже почувалась як вдома. Тепер вже зовсім вдома, бо тут вже майже 20 років. Але все одно за Україною і Києвом сумую - ностальгія це, мабуть. Взагалі швидкість адаптування у кожного своя. Дайте собі час, переїзд на інший континент та в інше культурне середовище - це завжди важко. Подалі легше буде.
-
Все буде добре, головне додатково не хвилюватись та стрес собі зайвий не робити. Ось що пораджу: - Випити води - за час переліту та переїзду організм дуже сильно обезводжується - Сон. Прийміть мелатонин - він у аптеці без рецепту, там де вітаміни. - Щось легке поїсти - супчик, яблуко, банан, йогурт - Наступні кілька днів / тижнів поприймати адаптогени. Наприклад, в аптеці там де вітаміни є коріння ашваганди (її треба приймати як написано на упаковці, кілька разів на день, вона в організмі накопичується). Ще є чай з женьшеню, або з імбірю (ginger) - це особливо шлунок заспокоїть. Також куркума (turmeric) у капсулах.
-
Щодних проблем! Пишіть якщо якісь питання є, я завжди буду рада допомогти 🤗