Ukrainian Vancouver
-
Добрый день, кто то летел из Польши в Канаду через Англию? Нету проблем при пересадке если не менять аэропорт? И ещё такой момент что без виз давно закончился а в Польше подался на карту побыта и ещё нету ни печати ни писька когда можно получить эту печать, не будет ли проблем при пересадках?
-
Писька?)))))))
-
Здравствуйте, две информации Лечу с Франции в марте, могу привезти не большие габариты, (макаруны уже 5 пачек визу, думаю больше не возьму😅) Ищу комнату в Ванкувере или в близлежащих городах но с возможностью доехать до Ванкувера на общественном транспорте. Цена до 1300+- Чистоплотный, алкоголь не употребляю, большую часть времени буду на работе,тихий и уважителен в личному пространству, чего ожидаю и взамен. Благодарю🫶🏻
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Ласкаво просимо! Нехай Канада стане домом. Відпочивайте!
-
Дивно, я написала відповідь, а вона зникла… не знаю, що сталось.
-
Безкоштовний готель не гарантований. Вже декілька осіб писали, що не було місць. Але кожного дня сітуація змінюється. Раджу мати план Б на усяк випадок.
-
Посилання на процес отримання виплат по інвалідності відправила Андрію в особисті, бо чат не дає можливості додати посилання.
-
Для того, щоб оформити виплати по інвалідності, треба піти до місцевого лікаря, який має заповнити та підтвердити форми. Привезіть свої медичні папери, але одразу не перекладайте, спершу спитайте лікаря, чи це буде корисно. Звичайно вони своє обстеження роблять, але попередня медична історія може бути корисною.
-
Дякую )
-
Яка зараз ситуація з роботою та житлом
-
Здається кімната з 1 березня 900 доларів. Всі деталі в приват.
-
Добрий вечір, порадьте, будь ласка, в якій валюті краще везти з собою гроші? чи здійснювати обмін по прильоту вже, чи на місці, як вигідніше? P. S. Перебуваю в Польщі
-
Скажіть яку суму грошей потрібно мати на перший час 1 особа
-
підскажіть будь ласка на якому сайті шукати роботу без знання мови
-
А в Канаді можна гривні обміняти?
-
Здається кімната для однієї людини 900 доларів. Деталі в приват