Ukrainian Vancouver
-
Яка зараз ситуація з роботою та житлом
-
Здається кімната з 1 березня 900 доларів. Всі деталі в приват.
-
Добрий вечір, порадьте, будь ласка, в якій валюті краще везти з собою гроші? чи здійснювати обмін по прильоту вже, чи на місці, як вигідніше? P. S. Перебуваю в Польщі
-
Скажіть яку суму грошей потрібно мати на перший час 1 особа
-
підскажіть будь ласка на якому сайті шукати роботу без знання мови
-
А в Канаді можна гривні обміняти?
-
Здається кімната для однієї людини 900 доларів. Деталі в приват
-
В банку, також є в Ванкувері Bullion Exchange on Hastings near Howe. Там точно міняють.
-
Дорогі Друзі! Моя мета відродити й поширити мудрість великого українського народу, яка криється у фольклорі - дитячих казках. У кожній казці криється свій сенс і мудрість, які вчать нас багатьох життєвих речей. Я щиро вірю, що Ви і Ваша дитина із задоволенням і користю проведете години дозвілля. З любов'ю і вдячністю, Olena Litovkina 📖Украї́нські наро́дні казки́ — жанр українського фольклору, представлений творами чарівного, авантюрного чи побутового характеру усного походження з настановою на вигадку, що розповідаються з розважальною чи дидактичною метою. В українських казках відображено вірування, цінності та побут українського народу та його попередників. Казки, які увійшли у цю книгу: - Лисичка-сестричка - Два брати - Кара за жадібність - Золотий птах Доступно до замовлення на Амазон
-
посилання, або як знайти буде?)
-
Добрий день. Підскажіть ,будь ласка, чи вилітали люди з США в Канаду по foil less visa. Чи не буде проблем при посадці на літак. Дякую
-
Шукаю роботу на метало конструкціях,працював 3 роки,в основному монтером,може хтось чув знає?
-
А поділіться? Мені теж треба :)