Ukrainian Vancouver
-
Здається кімната для однієї людини 900 доларів. Деталі в приват
-
В банку, також є в Ванкувері Bullion Exchange on Hastings near Howe. Там точно міняють.
-
Дорогі Друзі! Моя мета відродити й поширити мудрість великого українського народу, яка криється у фольклорі - дитячих казках. У кожній казці криється свій сенс і мудрість, які вчать нас багатьох життєвих речей. Я щиро вірю, що Ви і Ваша дитина із задоволенням і користю проведете години дозвілля. З любов'ю і вдячністю, Olena Litovkina 📖Украї́нські наро́дні казки́ — жанр українського фольклору, представлений творами чарівного, авантюрного чи побутового характеру усного походження з настановою на вигадку, що розповідаються з розважальною чи дидактичною метою. В українських казках відображено вірування, цінності та побут українського народу та його попередників. Казки, які увійшли у цю книгу: - Лисичка-сестричка - Два брати - Кара за жадібність - Золотий птах Доступно до замовлення на Амазон
-
посилання, або як знайти буде?)
-
Добрий день. Підскажіть ,будь ласка, чи вилітали люди з США в Канаду по foil less visa. Чи не буде проблем при посадці на літак. Дякую
-
Шукаю роботу на метало конструкціях,працював 3 роки,в основному монтером,може хтось чув знає?
-
А поділіться? Мені теж треба :)
-
Пропозиція віддаленої роботи з хорошою оплатою, заробляйте 500 доларів на тиждень. Зараз доступні вільні та неповні робочі дні. Почніть якнайшвидше (гнучкий графік). Тривалість: 2 години на день протягом тижня. Це включає (введення даних, відвідування телефонних дзвінків, загальну рекламу тощо). Попередній досвід не потрібен, ми навчаємо та направляємо. Оплата здійснюється щотижня. Напишіть мені, якщо ви зацікавлені.
-
Ребята! Есть ли тут люди, работающие Трак Драйверами класса 1? Нужна ваша помощь. По возможности прошу написать в ПМ. Много времени не займу;) Спасибо!
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, як зареєструвати new account в BC Hydro?
-
Їм потрібно свої дані і меіл продиктувати по телефону?
-
Прийде на меіл сповіщення і там зможете зайти в свій акаунт.