Ukrainian Vancouver
-
Ситуації різні є, все індивідуально Як приклад - Якщо я та моя дитина бігли від війни, приїхали до ВС тому що тут є знайомі, які допомогли мені перший час адаптації, дитина ходить до школи, я навчаюсь та працюю с самого початку, але дуже дороге життя, я одна не зможу забезпечити нас. Якщо я переїду до більш дешевої провінції, ви хочете сказати що мене не приймуть там?
-
Приймуть. Та зрозумійте різницю. Дозволити жити та працювати по програмі CUAET це одне, а от дозволити стати постійним резидентом це інше. Саме тому, я кожного разу закликаю наших співвітчизників, що тільки збираються в Канаду, дуже ретельно підходити до вибору провінції
-
Маю трохи дивне питання!! Чи зна хто де в Ванкуверi можна сходити в баньку, чи сауну?! Вiник, медок, чайок..
-
Не треба так прередьоргувати. Манітоба - зовсім не «холодна пустеля». Це прекрасна провінція , гарний середнячок з помірними цінами та оптимальним сріввідноенням вартості життя та витрат. З таким самим успіхом , «холодною пустелею»можна називати майже всю Канаду. Більш - менш м‘який клімат на всю огроменну країну має тільки клапоть землі 50х50 кілометрів навколо Ванкувеоу та острів.
-
А ноутбук по cuaet ще реально отримати ? Чи вже закрили цю функцію ?
-
Дякую 🙏🏻
-
З роботою в Манітобі ще відносно непогано. Можете проглянути статистику. Вінніпег - досить велике місто з населенням 750 тисяч при загальному населенні провінції біля 1,2 млн. В атлантичних провінціях з роботою набагато гірше. Простотвитрати на життя , в першуу чергу на житло, в Манітобі будуть менші в рази. А от зарплати менші на долар - два . Вижити на мінімалку в Манітобі тяжко, але можна. В Ванкувері абсолютно неможливо
-
Доброго дня. Підскажіть який банк краще обрати?
-
Я бы сказала вполне, если вы грамотно сможете доказать причины, почему Манитоба не была номером 1. Просто этот процесс будет дольше и тяжелее, как вам уже прописали в деталях. Кстати я знаю, что в Нью Брунсвике например люди подписывали бумагу, что обязуется прожить в провинции минимум 3 года после получения пиара. Не думаю, что Манитоба ввела что либо подобное, но неплохо бы проверить.