Ukrainian Vancouver
-
Дякую 🙏🏻
-
З роботою в Манітобі ще відносно непогано. Можете проглянути статистику. Вінніпег - досить велике місто з населенням 750 тисяч при загальному населенні провінції біля 1,2 млн. В атлантичних провінціях з роботою набагато гірше. Простотвитрати на життя , в першуу чергу на житло, в Манітобі будуть менші в рази. А от зарплати менші на долар - два . Вижити на мінімалку в Манітобі тяжко, але можна. В Ванкувері абсолютно неможливо
-
Доброго дня. Підскажіть який банк краще обрати?
-
Я бы сказала вполне, если вы грамотно сможете доказать причины, почему Манитоба не была номером 1. Просто этот процесс будет дольше и тяжелее, как вам уже прописали в деталях. Кстати я знаю, что в Нью Брунсвике например люди подписывали бумагу, что обязуется прожить в провинции минимум 3 года после получения пиара. Не думаю, что Манитоба ввела что либо подобное, но неплохо бы проверить.
-
Так це правда. Та, повірте -25 в Манітобі переноситься легше, ніж -5 в Ванкувері. Сухий мороз не такий страшний. Ніхто не сперечається, що зими в Манітобі суворі, доречі діто теж набагато спекотніше, ніж в ВС . Просто клімат, то насправді сорок шоста за важливістю проблема, з якою доведеться боротись новоприбулому
-
99% людей тут не мають права казати за Манітобу так як там не жили. І не мають уявлення що там і як. І чому звідти тікають хто зна куди. Що Вінніпег саме небезпечне місто у Канаді. Це трохи не так робиться друзі, по іншому, як треба: Я Сашко, працюю на плантації/заводі/Волмарті/ готелі Хочу допомогти своїм, приїзжайте, мій знайомий Джон допоможе з роботою (Євреї, Вірмени, Азербайджанці би приблизно так і зробили) Як роблять українці: приїзжай у Манітобі у -100000 та шукай там роботу