Ukrainian Vancouver
-
Я поки шукав роботу мені УСІ УКРАЇНЦІ в усіх чатах радили "стройку". Особливо коли я казав за диплом магістра. З великим задоволенням мені казали що він тут нічого не вартий. Я сказав що помру але на цю роботу не піду (лікування після "стройки" коштує дорожче). У мороз і в дощ би херачив зараз якби послухав земляків і зробив як легше. Поїхати в Манітобу зараз радять
-
В Манітобі машини на ніч ставлять «на розетку» все заводиться нормально. Відносно «хочу- не хочу» то вже залежить від «можу собі дозволити чи ні». Я он теж не хочу Мазду, а хочу новий Феррарі, та доводиться шукати компроміс між бажаннями та реальними можливостями
-
Є така програма для митців. Для інших фрілансерів, наскільки знаю, нема. Подивіться чи проходите за федеральною Express Entry. Доречі якщо 25% про які ви кажете це податок - то він до ваших шансів отримання permanent residency ніякого відношення не має. За сплачений потаток ви «отримуєте» безкоштовну медицину, дороги, школи, поліцію, пожежну, культурні центри, парки тощо.