Ukrainian Vancouver
-
Вітаю шановні учасники спільноти ! Хто має досвід праці на UBER в Ванкувері ? Дякую )
-
Всем привет, ищем с другом любую работу, + есть машина, отпишите если есть какие-то варианты
-
Вчора була в workBC Coquitlam, то сказали, що на даний момент у них закінчилися ноутбуки, але вони чекають на нову партію, тому ніби ще мають бути. Записала мене на чергу, як щось з'явиться, то вони поінформують.
-
Отже, за першу годину поїздки для перегляду квартир: - дебіл з Убера тупо звалив, замість того, щоб чекати та їхати на іншу адресу; - квартиру, що обіцяли показати сьогодні, здали і нас не повідомили; - водій йллоу кебу поїхав, поки ми йшли до машини. 🤬🤬🤬 І це тільки перша година, а в нас 9 переглядів сьогодні 🤦♂️ маю всі шанси потрапити у розділ новин про насилля у Ванкувері до кінця дня... 🤣 ну просто дебіли, слів немає.
-
Так, є штраф за годівлю wild life, єнотів включно.
-
Доречі, вони ще дали 10 compass card на дві зони.
-
Сподіваюсь мені також дадуть, мене записали на 27 число, дякую за інформацію)
-
Краще починати з міста по меньше. Хоча б з ближайших. Так як в Ванкувері вже багато людей та з роботою тяжкувато. Якщо погана мова то буде складно. Готуйте гроші на перший час, тому що пошуки роботи можуть затягнутись на місяць-два ( хоча тут кому як щастить).
-
Да ладно, скрізь можна знайти! Питання в іншому. Багато з нас грамотні були на язик, точніше вміння ним працювати. Прилетівши сюди ми не можемо так вільно відповісти-запитати, забрали нашу зброю🤣 Тому ми все списуємо на «нереальність пошуку з роботой». Омріяну роботу можна знайти лише з мовою і НЕТВОРКІНГОМ(трасця його🤯).
-
Друзі, летітиму до Канади, хочу спробувати життя у Ванкувері. Скажіть як з роботою там, мову пам'ятаю ще але десь на трійку)) Намагаюся вчити. Летіти буду одна і трохи страшно.
-
Для статистики, поговоріть хоча б українцями які приїхали в ВС останні роки, вже не кажучи про інших. У кожного успішний кейс по отриманні ПР саме тут. Багато переїхало з інших провінцій і всі кажуть в один голос даремно час потратили в тій же Манітобі чи Квебеці, за ті роки могли б тут бути попереді і отримати тий самий ПР, питання лише в ціні проживання.
-
Работы считаю много, на любой вкус. Открываешь тот же indeed и на профессию минимум 20 сылок будет. То какой вы специалист и зависит от успешности прохождения интервью. Мой английский так себе тоже, но работадатель пообещал курсы оплатить. С жильём по собственному опыту тоже проблем нет. А так не бойтесь, не переживайте. Главное не сидеть на месте и что то искать. У меня на все про все заняло 6-9дней
-
Такі пропозиції - це звичайно шахраї. Будьте обережні.