Ukrainian Vancouver
-
Детально: мінус 100 балів.
-
А якщо релокація від роботодавця то що? також мінус 100 балів? У вас є сорс де почитати про це, де ви вичитали за цей мінус?
-
Да, 3 мес. Похоже это стандартно. Если все всех устраивает и не соскочишь, то уже потом плюшки идут)
-
Випробувальний термін призначають?
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з встановленням інтернету або тв пишіть в особисті. (Сервіси зі знижками).
-
Про релокацію не в курсі, а чула у блогерів
-
Хіба не заборонено купувати нерухомість куаетівцям?
-
Я починав саме з Манітоби і важаю це єдино вірним , у моєму та більшості випадків, рішенням. У Манітобі я зміг придбати власний будинок з даунпейментом у 10% вже через чотри місяці після лендінгу. Моя зарплата на той момент складала $14/h. Звістно ціни з того часу виросли. Та придбати житло всеж таки реально. Так от чотри роки я поатив за свій будинок і потім, коли його продав, зміг привести у ВС гроші, яких хватило на даунпеймент вже тут. Приїдь я відразу до ВС , жив би у вічних рентах. Та всеж таки, головним я важаю саме більш лояльну до нових емігрантів еміграційну програму. Це питання номер один!
-
З Польщі
-
Спасибо🙏💕
-
Можна спочатку до сім'ї, але як вийде
-
А можно побачити як ваше резюме виглядає, будь ласка
-
Дякую
-
Ви можете купити, але в метро Ванкувер додатковий податок 20% та в ГТА
-
Я також 😎 напевно компанії не потребуєте
-
Ні звісно
-
Дякую, а чи дають банки новоприбулим такі кредити, внесок якій треба перший?
-
Звісно можите, лише за новим законом який дійсний з січня вам треба буде підтвердити ваш серйозний намір імміграції і все)
-
Ви ще не шукали нічого? Бо я шукаю все заздалегідь і теж думаю як краще прилетіти і де жити на перший час
-
Ви завжди щира та відкрита людина в чаті, дякую що ділитись своїм досвідом. Розумієте у кожної людини є свої вимоги до життя та амбіції, цінності. Для мене особисто, то не показник щастя купити будинок бо треба, а в тому - що б жити де захочу. Напр, в Києві в мене є квартира за ціною що в якійсь Жмеренці могла б шість таких купити, але якість життя і можливість розвитку Києва і Жмеренки суттєво різна! Навіть ріст ціни на нерухомість в таких містах різний (це якщо говоримо купівля як капіталовкладення) Доречі, за купівлю в ВС багато наших хто приїхав навіть два роки тому і купили своє помешкання є різні кейси, не все так однозначно!
16 Jan 2023, 06:08
5519/31553
about an hour ago