Ukrainian Vancouver
-
Звістно, кожна історія індивідуальна. Кожнн сам має прийняти рішення і мати його наслідки. Я переконаний, що всі жахи про Манітобу розповюджують люди, які її ніколи не бачили. Просто, розумієте, в Канаді немає такої кричущої різниці між великим і малим містом. Я жив у місті з населенням у 8,5 тисяч . У нас тільки критих повноцінних хокейних арен було дві. А також крита орена для керлінгу, футбольні, бейсбольні поля, гольфклуб. Два повноцінні супермаркети, прліклініка, поряд великий сучасний госпіталь, десятка півтора ресторанів, два десятки церков, дві початкові, середня і старша школи. Все дуже тихо, спокійно і безпечно. Ніяких бомжів, злочинності. Злочин століття , про який місяць всі балакали, це коли у припаркованої зовні машини, вкрали подовжувач до розетки. Навколо здебільшого фанатично релігійні німці-меноніти та баптисти. В моїй компанії відкривали новий бранч в Ленглі і всим було запропоновано переїхати. Ніхто не погодився! Компанія просто не могла запропонувати настільки вищу щарплатню, щоб це покривало більш дороге життя. Це все без урахування такого важливого моменту, як отримання PR. Я таки впевнений, що саме воно має бути в приорітеті
-
Там нет нечего такого, что может вас удивить или работодателя, за исключением моего опыта в этой сфере. А так мне помогло 2 человека подредактировать резюме, чтоб оно соответствовало стандартам Канады. И в итоге оно сократилось с двух страниц до одной. Последнее редактирование со всеми объяснениями было через сайт help Ukraine
-
Я ніколи не була в Манітобі, бо коли летіли я за місяць передивлялась вакансіі по моїй спеціальності. Для нас це було на першому місці! Плюс програма ІТ в БС і це розтавило всі крапки. Я не зарікаюсь, так є в Манітобі позиції, знайомий софтвер релокейт зробив, але дуже жаліється на якість життя(то машину побили, то велосипед дитячий вкрали, то одне то друге). Єдине що, то дешевше чим тут. Незаперечую що в малих містах немає інфраструктури чи умов для проживання. Лише там намає такого карьєрного розвитку і багатьох робочих позицій як в великому місті. Всі великі компанії/хаби розміщені в великих містах. В містах з високим економічним потенціалом. Хоча якщо людина розраховує на сервайв джоб то навіщо переплачувати в БС, краще іхати в дешевшу провінцію.
-
Всім привіт! Може хтось збирається летіти 9 березня до Ванкуверу. Шукаю друзів та тих, з ким можна було б знімати житло)))