Ukrainian Vancouver
-
😁 с деньгами и работой
-
Я ніколи не була в Манітобі, бо коли летіли я за місяць передивлялась вакансіі по моїй спеціальності. Для нас це було на першому місці! Плюс програма ІТ в БС і це розтавило всі крапки. Я не зарікаюсь, так є в Манітобі позиції, знайомий софтвер релокейт зробив, але дуже жаліється на якість життя(то машину побили, то велосипед дитячий вкрали, то одне то друге). Єдине що, то дешевше чим тут. Незаперечую що в малих містах немає інфраструктури чи умов для проживання. Лише там намає такого карьєрного розвитку і багатьох робочих позицій як в великому місті. Всі великі компанії/хаби розміщені в великих містах. В містах з високим економічним потенціалом. Хоча якщо людина розраховує на сервайв джоб то навіщо переплачувати в БС, краще іхати в дешевшу провінцію.
-
дякую
-
Ну а в целом нечего сложного, если не сложить ручки в молитве и ждать помощи. Мне так же советами помогали здесь и в других чатах. Главное действовать и все получится
-
Завидный жених 🤔😏
-
Всім привіт! Може хтось збирається летіти 9 березня до Ванкуверу. Шукаю друзів та тих, з ким можна було б знімати житло)))
-
Мне погода в Монреале -3 ощущалось ооооч холодно, тут -3 был как теплый ветерок В монреале в -3 и укутанная в шарф, шапку я не ощущала лица и пальцев рук в перчатках…. Тут в -3 я ходила спокойно без шарфа и радовалась жизни
-
я не жених ) а серьезно , так спасибо за множество советов здесь
-
Можете уточнити, яка програма IT? Також намагаюся щось знайти по професії
-
Ніт, навіть сертифікація підійде як від майкрософту чи амазону
-
Что за программа?
-
Там специальная программа для айтишников Обязательно: - 2 года работы по специальности вне Канады (или в Канаде) подтверждениях - образование высшее по специальности которой работаете - джоб офер на 1 год
-
Ви ж бачите масові звільнення по всіх напрямках не лише в Канаді.
-
Достаточно год практики
-
Это обратная сторона медали ,большой город = большие возможности но многие забывают, что большой город также = большая конкуренция.
-
Но там нужно образование Айти вроде
-
Дякую. Не знала. Корисна інформація!
-
Всім привіт ) Скажіть будь ласка, чи має хтось інформацію , де шукають операторів продукції або інших машин. Стаж 2 роки на фармацевтичному заводі . Напишіть в приватні повідомлення ) Зарання дякую )
-
+ Дизайнеры тут по 250-400 заявок Технические специалисты и Лиды - 100-150 заявок Статистика с Линкедин
-
Рік працюешь на ІТ компанію в БС і отримуешь ПР. Головна проблема полягає тільки в так, що щось знайти дуже важко, на LinkedIn на кожну вакансію QA наприклад більше ніж 600 відгуків.
16 Jan 2023, 06:08
5548/31564
about 4 hours ago