Ukrainian Vancouver
-
Я знаю чувак датабейс админ, по сертифікації AWS прлходить по цій програмі і без ніякої освіти компютер саєнс
-
Мне интересно, хоть кто-то смог найти тут работу manual QA?) Как я понял, тут такой провести больше не существует, максимум QA automation
-
Я влітку коли шукав роботу, дуже багато співбесід проходив, може 50 сумарно було. І от жодного разу про освіту не спитали, питали лише про попередній досвід і просто технічні питання
-
Прикол, не знала, уточню Но все еще скептически к этой инфе отношусь
-
Ви праві, для кіберзахисту та софтверам обов‘язково!!! Для інших багато винятків
-
В программе нет требований к образованию
-
Это имплоймент требования. А если у тебя уже есть работа то ок
-
Может это относиться к программе Express Entry? Мы то говорим о BC Tech PNP
-
🤔🤔🤔
-
Дякую, процес запущено))))
-
Та вроде образование не обязательно
-
Ну, я так и понял)Вообще вакансии мне попадались, но там +600 и более откликов на вакансию.
-
Який мануал, в Канаді навіть автомейшена требують окрім Selenium, требують знання в Java та Python 🤣
-
Так в номинации нет требований к образованию. Там есть требование иметь работу по ноку
-
Колись в якомусь чаті писали хлопці що пройшли в Глобал Реплей за два інтервью
-
Дякую за пораду)
-
Подивіться на сайті Фортінет чи Глобал Реплей, вони часто шукають тестувальників. В останній багато наших українців працює, може вам хтось відпишиться.
-
Ще ні, але теж хочу шукати заздалегідь
-
Добрий день всім, я тут сам без друзів і знайомих, може комусь теж скучно пишить буду радий новим знайомствам))
-
Привіт всім, підкажіть,будь ласка, міграційного консультанта хто консультував по BC PNP Tech
16 Jan 2023, 06:08
5584/31553
about an hour ago