Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня всім!) Цікавить після того як спонсор заповнив заяву на u4u вже пройшло три тижня і не має ніяких повідомлень на електронній пошті, що потрібно робити?Чи ще потрібно чекати? На перед дякую за любу інформацію🙌🏼
-
Пошукайте в Гугл BC Fishing License - там буде інформація щодо виду риби, розміру, де ловити можна, та протягом якого сезону, і також скільки і яку рибу можна брати, а яку треба відпускати.
-
Якщо я не помиляюсь то це про США. А цей чат канадський
-
Пан з таким самим успіхом може задати це питання на форумі філателістів Суматри
-
Шукаю роботу в даунтауні Ванкувера,маю трохи досвіду на кухні,також цікавлять любі варіанти де беруть без досвіду.Англійський B1, хлопець 24 роки.
-
Всім привіт! таке питання, хтось алпївся на кусри ESL у BCIT чи VCC? Який тест ви здавали? Чи може якісь інші курси краще для ESL(MOSAIC, LINK, etc)?
-
Чому?)) У Америці також є Vancouver)) тому можна зрозуміти чого люди іноді тут такі питання запитують)) просто не вірно зрозуміли, що це канадський Ванкувер, а не американський)
-
Всем привет Кто знает, где-то в Ричмонде можно купить стики?
-
Насправді, про американський Ванкувер щось чули одиниці. Дуже сумнівно, щоб там була окрема українська група. Та і з конетенту цього форуму видно, що мова не про Штати. Люди , зазвичай, просто банально ліняться до чогось докопуватись та розбиратись
-
Так і є . Більшість не париться . Так само, часом люди так фломулюють питання, що не зрозуміло - чи їм справді цікава відповідь, чи просто мають вільний час потусити
-
Думаю шо для більшості тих хто задає подібні питання - шо США шо Канада один хєр😄
-
Ну тут нещодавно ще є пост про USA and Canada дошку оголошень)) тому люди реально можуть не дуже паритись, й не дуже вникати куди попали) таке буває))
-
Foundations та ISS of BC для newcomers. Безкоштовні
-
Всем привет! Я получил новый паспорт и хочу продлить куаэт визу до полных трёх лет. Если у кого-то есть опыт, поделитесь, плз.
-
Сьогодні взяв билет з Варшави до Ванкуверу (пересадка у Франкфурті ) 860 💶 на 24.02 Теж думав через Лондон
-
Які саме палички вам потрібні?
-
Кому нужны отличные удобные матрацы, качественные, не то что в Икеи. Размер king size. Продаем за пол цены, так как переезжаем. Купили пару месяцев назад. Такой новый стоит 1800, продаем за 700 Находятся в Burnaby
-
Кому нужны отличные удобные матрацы, качественные, не то что в Икеи. Размер king size. Продаем за пол цены, так как переезжаем. Купили пару месяцев назад. Такой новый стоит 1800, продаем за 700 Находятся в Burnaby
-
Здавали в LINC. Потрібна реєстрація на екзамен. Потім листом надсилали запрошення. Після цього з результатами можна йти на курси вивчення мови.
-
Hi. Плануємо переїзд до Єдмонтана в квітні. Будівельно- архітектурна родина. Питання-є хтось, хто зміг влаштуватися на роботу архітектора на першому році перебування в Канаді? Eng та навички не проблема . Дякую за інфу
16 Jan 2023, 06:08
5637/31538
about 3 hours ago