Ukrainian Vancouver
-
Всем привет! Я получил новый паспорт и хочу продлить куаэт визу до полных трёх лет. Если у кого-то есть опыт, поделитесь, плз.
-
Сьогодні взяв билет з Варшави до Ванкуверу (пересадка у Франкфурті ) 860 💶 на 24.02 Теж думав через Лондон
-
Які саме палички вам потрібні?
-
Hi. Плануємо переїзд до Єдмонтана в квітні. Будівельно- архітектурна родина. Питання-є хтось, хто зміг влаштуватися на роботу архітектора на першому році перебування в Канаді? Eng та навички не проблема . Дякую за інфу
-
Доброго дня. Напишіть будь ласка як з роботою майстра манікюру ? Потрібна ліцензія , і де її взяти ? Дякую
-
Я риелтор, ищу личного помощника, который может размещать информацию о сдаче квартиры на торговой площадке Facebook или Craigslist, и это работа на дому (удаленная работа), оплата составляет 600 долларов в неделю. Дайте знать, если вас это заинтересовало..
-
З приват краще взагалі не звязуватись. А так то вже краще $ обміняти на CAD вже в Канаді)
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Увага! У нас у групі заявився фейк : типо Адмін просить грошей, це фейк!!! Цей акк, але теж саме може бути і у вас
-
Доброго дня хочу спитати на якому сайті краще щукати житло дякую
-
Padmapper, Rentfaster, Facebook Marketplace, Craigslist, Kijiji На Padmapper житло у квартирних будинках яке здають компанії, що управляють / володіють ціми будинками. На інших сайтах, коли орендуєте від власника, будьте дуже обережні, бо багато шахраїв. Не надсилайте гроші не побачивши житла і не підписавши договір. Також варте перевірити їх документи на власність нерухомості (наприклад, всі власники два тижні тому отримали листа про заповнення деклараціі vacant home tax). Бо бувають випадки, коли люди збираються з’їздити з хати, в показують її ніби свою, і здають так 3-4 особам. А потім ані хати, ані грошей, ані шахраїв.