Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня, розумію, що багато питань про переліт через Англію.. Якщо буде якась затримка, то транзитну візу можна придбати безпосередньо в аеропорті?
-
Дякую
-
Дякую.
-
У Ванкувері у самому аєропорту на 3 поверсі напроти 315 віконечка є штаб допомога Українцям він працює ціло добово.Я прилетіла 5 лютого дали безкоштовну на14 днів гос .попробуйте
-
Ну, вы можете ходить на осмотр квартиры и там им мешок налич4и показывать, мол смотрите умения есть деньги на первое время. Мне кажется показать выписку из банка будет проще)
-
Вітаю, таке питання, чи достатньо буде для пересадки в Парижі однієї години? Бо є Літак Варшава - Париж - Ванкувер. Але нас троє з дитиною 2 роки, боюся що забракне часу, хто за скільки часу робили пересадку?
-
Всім привіт) Я шукаю спонсора по програмі U4U Мене звуть Діана,мені 19 років Більше про себе розповім спонсору або людям,які зможуть допомогти Спонсора шукаю вже багато часу,але успіхів 0 Знаю,що зараз з цим важко і мало хто може з цим допогти,але все ж таки Хто має родичів,друзів або знайомих,які могли б надати таку допомогу для мене,була б дуже вдячна за це🙏🏻
-
Lufthansa, дешевле всего вышло нам из Франкфурта в Ванкувер
-
Я летіла цим рейсом. Встигла, але забігла за 5 хвилин до кінця посадки. Пересадка година, але по суті 40хв, бо посадка на літак закінчується на 20хв раніше. Бігла, бо термінали були не поруч, ще треба було і на автобусі їхати. Якщо вже куплені білети, напишіть мені, розкажу, як зекономити час