Ukrainian Vancouver
-
если попросят что-то платить до подписания контракта - то это развод!
-
Добрый день. Скажите пожалуйста какая примерно стоимость аренды в Ванкувере студии или комнаты в хорошем районе.
-
Доброго дня мешканці чудового міста Ванкувер. Мене звуть Олександр, я прилітаю до вас 22 лютого. Шукаю будь-яку роботу і житло, яку можете запропонувати. Радію новим знайомствам. Якщо є бажання поєднати зусилля, пишіть! Я відео оператор комерційних зйомок. Маю освіту та досвід роботи в готельно-рестораному бізнесі. Також маю досвід роботи у продажу електронної техніки, адміністратором готелю, тренером тренажерного залу та експедитором товару.
-
Ви можете податись на програиу тимчасового захисту для українців. Ніякої дискримінації за принципом інвалідності там немає. Отримаєте візу і можете їхати. Та треба чітко розуміти, що також не буде ніяких соціальних виплат. Вам надається разова допомога та право працювати. Ну і перспективи потім залишитись у Канаді будуть нульові. Як це не цинічно звучить, Канада зацікавлена в молодих та здорових, що працюють та платять податки, а не потребують допомоги та витрат на лікування.
-
Skyskaner