Ukrainian Vancouver
-
Може знаєте, розлучитись десь в Канаді можна?
-
Консульство не одне - їх чотири, якщо не помиляюсь. Едмонтон, Оттава, два в Торонто.
-
Ну питався там, кажуть їдьте в Україну, якийсь сміх,шо тут одне консульство на таку велику країну
-
Не знаю деталі, але все має бути розписано покроково
-
На офіційному сайті консульства в розділі консульські послуги є реєстрація актів цивільного стану, далі Реєстрація та розірвання шлюбу
-
Тільки для тих в кого є ПР,нажаль
-
Доброго дня.Підкажіть будьласка чи є в аеропорту волонтери і чи поселяють в готелі на перший час.Дякую.
-
Подати заяву та отримати витяг можливо вже на порталі "Дія"
-
Дякую за пораду
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, стосовно іt- компаній. Чи є в них інтерес брати у штат українців? Чи взагалі багато організацій it або фінансових у Ванкувері?
-
Всім привіт! Ми щойно приїхали і нічо не знаємо ще. Порадьте де святкувати день народження п*ятилітці?
-
Як прилетите-то ідіть зразу шукайте ассес, а не за Багажем. Може і дадуть
-
Дякую.
-
Нас поселили. Але сказали шо це як лотерея. Дуже мало місць. Поселили в річмонді. Якщо пощастить і поселять-пишіть мені-я вам розкажу шо де і як. Бо ми там трохи мучились без нормальної їжі, бо це містечко азіатів. І не розуміли з транспортом. А як все розвідали, то вже і виїздити треба було. А взагалі все дуже зрозуміло тут
-
Дякую)
-
З мого досвіду в іт компаніях звертають увагу перш за все на те чи кандидат відповідає вимогам вакансії. Скілс та ціна вирішують. Національність це останнє на що звертають увагу. Бачив таке, що обирали жінку ніж чоловіка, але це не про національність :)
-
Добрий день, підскажіть з власного досвіду, яка зарплатня буде задовільною для комфортного проживання на двох у Ванкувері. У розумінні комфортне (місце проживання, харчування, інколи розваги)
-
Добрий день. Хто знає достовірну інформацію про одноразову допомогу у 3000 до якого часу її видають, бо я бачив інформацію що до 31.03.2023. Дякую.
-
Здравствуйте, я лицензированный риэлтор, и я ищу очень честного личного помощника, который может работать из дома и размещать объявления о сдаче квартиры на рынке. Плата составляет 600 долларов в неделю, напишите мне, если вы заинтересованы сейчас, спасибо. Эшли арендует недвижимость.
-
А взагалі ж то щоб отримати одноразову виплату в Канаді треба до 31го березня заїхати?
16 Jan 2023, 06:08
5814/31500
about 3 hours ago