Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t353532041T Offline
    t353532041T Offline
    Ася
    wrote on last edited by
    Вартість залежить від зони. Їх 3. Дивіться по карті Translink. Проїзний Compass, з ним проїзд дешевше. Один проїзний і на автобуси, і на метро.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Можна відразу в терміналах купувати денний або ж одноразовий проїзний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Проїзні купуєте в Londondrugs і потім їх поповняєте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    Всі автобуси - це одна зона. Квиток дійсний на півтори години. В автобусі можна сплатити готівкою (але машина розміну не дає), дебітовкою чи кредиткою, або карткою Compass. Картку Compass можна придбати біля будь-якої станції метро, або у London Drugs чи Shoppers. Вартість проїзду залежить від способу сплати, часу доби чи від того чи це робочий день або вихідний, та звичайно зон проїзду (їх три всього).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina
    wrote on last edited by
    Привіт всім✌️ Мене звати Поліна, мені 26 років, я українка, і я переїхала до Торонто 7 місяців тому. Буду у Ванкувері з 15 по 19 березня для зустрічі в консульстві США. Шукаю хто міг би захости мене на ці три дні. Натомість я мігла б прийняти вас у Торонто ⚡️ Буду дуже вдячна за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • t507860568T Offline
    t507860568T Offline
    Olesya Kharlamova
    wrote on last edited by
    Ми знайшли студію! Проводимо майстер-клас з живопису у цю суботу, 18.02! Малюємо нічний ліс або мальви за Вашим бажанням. Час: 11:30-13:30 Місце: 2425 St. Johns Street Port Moody, BC, V3H 2B2 near SkyTrain Вартість: 50$ У вартість входять всі матеріали на створення вашого шедевру, смаколики та напої. Майстер-клас проводитимо українською, в дружній, веселій обстановці. Дякую за вашу увагу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Сдається невеличкий 2br  перший поверх у часному будинку в new westminster. 2300 все включено (інет, електрохарчування, опалення, вода, також є старенькі меблі). Пишіть в повідомлення за фото кому цікаво. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мария Коноваленко
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка як змінити водійські права в Ванкувері і отримати канадську ліцензію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5785326729T Offline
    t5785326729T Offline
    Julie
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Мне сказали , что compass card можно привязать к телефону.. Подскажите, как называется приложение ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t353532041T Offline
    t353532041T Offline
    Ася
    wrote on last edited by
    ICBC займається цим, можете подивитися інфу на їх сайті. Якщо коротко, треба здати теорію (knowledge test), а потім практику (road test). Просто обміняти права в BC не можна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5785326729T Offline
    t5785326729T Offline
    Julie
    wrote on last edited by
    спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t379329254T Offline
    t379329254T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    це сайт, застосунку немає наче. compasscard ca - перед CA замініть пробіл на крапку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Щасливая
    wrote on last edited by
    Друзі, моя мама готує смачну домашню ковбаску,  кров'яну ковбаску, сальтисон - це традиційні  українські страви. Запрошую скуштувати. Відразу напишу ціну за кілограм: домашня ковбаса - 45$ кров'яна ковбаса - 35$ сальтисон - 45$.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Дивіться у цій табличці. Як я вже сказав, найдешевше користуватися Компас-карткою (див. STORED VALUE).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Дивіться стислу, але дуже детальну відповідь від Olga KuzKuz вище. Відповідь від Ася не зовсім вірна. Так, місто поділене на три зони. Але вони діють тільки у будні зранку до 18:30. Також, якщо їздити тільки автобусом (як раз те, про що ви питали), тоді усе місто - одна зона. Придбайте собі Compass card. З нею платити за проїзд найзручніше та найдешевше. Сама по собі картка - це не проїзний. Це як "гаманець". На неї можно завантажувати різні проїзні продукти: просто вільну суму грошей (stored value) для поїздок "у роздріб", місячний або денний проїзний. Або декілька з тих продуктів одночасно (якщо купуєте місячний проїзний, корисно також завжди мати якісь гроші на stored value). Ми (Translink - місцеве управління громадського транспорту) періодично, зазвичай раз на місяць, проводимо онлайн тренінг-сесії з користування громадським транспортом Ванкувера українською мовою, спеціально для українських переселенців. Одна така сесія щойно пройшла, у цей понеділок. Наступна буде за декілька тижнів. Слідкуйте за оголошеннями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ось - три тарифні зони. Але, як вже казали, вони діють тільки на Skytrain та SeaBus, і тільки у будні зранку до 18:30.
    1 Reply Last reply
    0
  • t909818613T Offline
    t909818613T Offline
    English tutor ( English tests every day )
    wrote on last edited by
    Репетитор з англійської та німецької мов \ English and German tutor \ Репетитор английского и немецкого языков english-odessa1.blogspot.com/p/who-am-i.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t154236597T Offline
    t154236597T Offline
    Vladyslav Dusko
    wrote on last edited by
    Добрий ранок Хтось може підказати, чи можна в Turo орендувати автомобіль по прильоті в Ванкувер на українські права?
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    Працює тільки у Львові, подайте заявку через пошту на сайтi VFS
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Asadova
    wrote on last edited by
    Привіт ! Я здаю свою машину в оренду, можемо домовитися. Напиши мені на WhatsApp 7786974542
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags