Ukrainian Vancouver
-
Дякую
-
Сдается ( 2 марта ) 2 bedroom, первый этаж (не подвал) в частном доме. Частично меблирована, не темная, попадает много дневного света. Есть доступ к интернету. Burnaby, Oxford St. Отличный семейный район. Рядом: несколько школ, супермаркет, магазины, кафе, овощной рынок, парк, большая библиотека, бассейн, футбольные, баскетбольные, теннисные площадки, озеро, горы. Удобная транспортная развязка в 5 минутах от дома. Цена: 2300 Хозяин дома ищет семью из 3 человек максимум. Но если ему предложить немного больше, то возможно согласится и на 4х если вас больше Я не посредник. Поэтому дополнительной оплаты никакой не будет. Мы здесь снимали, сейчас переезжаем в другую страну Но нам нужно сдать до 2го марта. Поэтому если вы прилетаете позже то это не вариант Есть еще два матраца king size. Продаем по 700 за матрац. На сайте цена 1900 за матрац
-
Гадаю, якщо вас можна буде обікрасти при цьому, то все можливо!
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто знает. Каким перевозчиком дешевле отправить из Канады в Германию? Заранее всем огромное спасибо.
-
Скажіть , а авто в розтермінування вони дають новоприбувшим Украінцям ?
-
С арендой жилья будет сложность. Большинство предложений против животных. А не имея ни работы ни положительной истории аренды, найти и до того сложно. Считаю что нам очень повезло найти. Но так же не смогли уехать без пушистого члена семьи😄 Удачи Вам!✌🏼
-
Всім доброго дня, може хтось летить до Ванкувера 13,03 через Франкфурт, було б не погано об‘єднатися
-
На жаль цю програму спонсорує компанія яка опікується саме молоддю, тобто віковою категорією до 30, і Вам не підходить. Можливо є інші опції
-
Доброго дня, підскажіть в чому проблема, що не так заповнюю для виплат. Вроді всі данні правильно заповнюю, а появляється така ось ощибка.
-
Я написав у Vehicle Sales Authority of BC, але з жовтня нічого... Дякую, спробую звернутися ще сюди
-
А хто старше 30, то вже не пiдходить? ))) У мене 8 рокiв стажу у фiнськiй тур фiрмi, то я би повчився
-
Зверніться у Better Business Bureau, напишіть скаргу через них.
-
Мої вітання, маю поганий досвід купівлі авто в Ванкувері. Обманули на пробігу, він був вказаний у км, а насправді виявився в милях, різниця майже 150 000км. Також хотів попросити, приділити кілька хвилин і написати їм поганий відгук, в них або 1 бал, або 5. Знаючи, що вони обманюють впевнений, що більшість позетивних оцінок, це брехня, хочу вирівняти їхній рейтинг! Буду дуже вдячний! Будьте обережні. Ось цей магазин! Посилання не копіює, назва магазину, Kar Store (1410 SW Marine Dr, Vancouver, BC V6P 5Z9)
-
Можете зателефонувати до мене, розповім моментт під час оренди.
-
Ми їхали з кішкою, з собою потрібно мати міжнародний паспорт, вакцина проти сказу, яку зробили більше місяця. В Польщі в нас вимагали титри, а в Канаді не потрібно було,. Головне щоб вакцина була терміном більше місяця. В аеропорту кішку оглянули, перевірили паспорт і це все зайняло в нас 10 хв. Орендувати квартиру в Канаді проблематичніше, вибір квартир дуже малий , а якщо знайдете то ви даєте на тварину також встановлений дкпозит.
-
Нужно оформить специальную транзитную визу С. Она стоит 160$ , оформляется через консульство США. Для ее получения необходимы купленные билеты с пересадкой «не занимающей длительное время» - формулировка с сайта. И всегда есть шанс, что вам в ней откажут, а билеты уже куплены. Лучше не рискуйте и рассмотрите другие варианты